{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na miskraam toch zwanger

Nou blijdschap en angst wisselen zich deze maand wel af, zal het nu wel goed zijn? Ik vraag om een vervroegde echo gezien miskraam en gezien het feit we met vakantie gaan over paar weken. Moet even weten waar we aan toe zijn? Echo vruchtje van 6 weken en hartje klopt al....kan niet anders dan dat het goed zit zegt mijn gevoel. Maar de verloskundige schetst een ander beeld en ik moest hier niets van verwachten, maar oke zag er goed uit.;)Deze hele zwangerschap heb ik door de miskraam anders beleefd, keek uit naar alle echo’s dan kreeg ik weer extra bevestiging dat het goed zat. Ook heb ik de miskraam hierdoor een plek kunnen geven……

Afbeelding blog 'Na miskraam toch zwanger'
Een jaar geleden, hhmm menstruatie blijft uit. Vreemd! Dec 2011 Test gedaan en positief, nog gekker, want we gebruiken altijd condooms. Ja oke verder gebruik ik geen pil (werkt niet bij mijn lichaam). Manlief zegt huh hoe kan dat, ja hoe het onstaan is snapt ook hij maar toch domme vraag op dat moment hihi. Oke hij zegt ik wil dit niet dus abortus! Ik sla stijl achterover van zijn woorden , dat nooit is meteen mijn antwoord. Praten praten, huilen huilen en heel veel woorden tegen elkaar, is onze relatie hier wel tegen bestand? Hij wilt naar de huistarts om te praten, met de vraag hoe dit kan ( jep daar moet ik hard om lachen). We zijn er toch echt allebei bij geweest, tja scheurtje ofzo. Maar goed praten met huisarts mijn stelling staat vast maar die van manlief ook, tot de huisarts zegt maar het is wel al een levend mensje. Vlak voor de kerst zegt mijn man:'' oke we gaan er voor''........Ik weet niet wat ik hoor, ben zoooo blij....maar zal hij het menen? Gek he dat ik dat zo voel! Een week later ik voel me gek vreemd van binnen klopt iets niet, week erna bloed verlies, hmm voelt helemaal niet goed. Nog een week later echo om te kijken hoe ver we zijn? Nou weer een schrik het vruchtje is een vrucht van vijf weken inmiddels zou ik qua berekening 8 weken zijn! Wat een rollercoaster zegt de verloskundige, want die was inmiddels op de hoogte van ons verhaal. Dit zal waarschijnlijk een vervroegde miskraam zijn. Nu zitten we weer in afwachting en dat laat erg lang op zich wachten, een heel slecht einde van het oudejaar en ook een heel slecht begin van het nieuwe jaar op deze manier. We leven in hoop en wanhoop, want zolang het vruchtje niet afkomt is het misschien nog goed!? Gek he dat je nog hoopt... Ondertussen hebben wij ook weer een dubbel gevoel in onze relatie? Want ja manlief vind het wel best, terwijl ik er natuurlijk goed van baal Jan 2012 Een week in het nieuwe jaar blijkt het toch mis te zijn en komt het vruchtje af, wat een rot gevoel, en wat heb ik me vergist, want dit is toch wel heftig. Ja, leuk en stoer hoor als de natuur het zo wilt is het beter zo, nou zo voelde dat niet hoor! Ik verwijt mijn man het een en ander maar hij mij ook...ojee komt dit nog goed? Ja dat moet we hebben al drie kids en ook al het een en ander meegemaakt. Dus praten en genieten... Maart 2012 Mijn verjaardag nadert en ik heb tegen mijn man gezegd dat ik heeel heel graag nog een kindje met hem zou willen en dat dat het ultieme verjaardagskado zou zijn. Ik doe een test op de dag dat ik jarig ben blijkt de test ook nog positief te zijn, blijdschap bij mij, maar zou mijn man dat nu ook zo voelen? Ja deze keer is ook hij blij maar ook verrast, want (mannenpraat) wat heeft hij toch superzaad! Nou blijdschap en angst wisselen zich deze maand wel af, zal het nu wel goed zijn? Ik vraag om een vervroegde echo gezien miskraam en gezien het feit we met vakantie gaan over paar weken. Moet even weten waar we aan toe zijn? Echo vruchtje van 6 weken en hartje klopt al....kan niet anders dan dat het goed zit zegt mijn gevoel. Maar de verloskundige schetst een ander beeld en ik moest hier niets van verwachten, maar oke zag er goed uit.;)Deze hele zwangerschap heb ik door de miskraam anders beleefd, keek uit naar alle echo’s dan kreeg ik weer extra bevestiging dat het goed zat. Ook heb ik de miskraam hierdoor een plek kunnen geven……   Jan 2013 Nu zit ik dit te schrijven met op mijn borst liggend een klein mannetje van 4 weken jong, ja zo mooi kan het leven zijn! En nu nu gaat mijn man naar het ziekenhuis voor steralisatie, want met vier gezonde kinderen mag je in je handen klappen, en we willen niet weer in een rollercoaster belanden met onze gevoelens ;) Gr Evelyne

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je