{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na controle, hoezo confronterend?!

Na 6 weken is het tijd voor mij nacontrole in het ziekenhuis. Een beetje benauwd en met veel tegen zin ga ik hier naartoe.

Afbeelding blog 'Na controle, hoezo confronterend?!' Achtergrond blur afbeelding

Bij binnenkomst viel mij gynocoloog met de deur in huis. Hij was zelf helaas niet bij de bevalling aanwezig maar had natuurlijk wel het bevalling verslag gelezen. En kon terug lezen dat er veel is mis is gegaan. Daarna gaf hij het woord aan mij. En tijdens het vertellen voelde ik al me verdriet en al me teleurstellingen. Maar ook voelde ik voor het eerst dat een dokter eindelijk een keer wel luisterde naar mij verhaal. En me ook kon uitleggen op een fatsoenlijke manier zonder moeilijke dokters taal waarom ik onder volledige narcose een keizersnede had gekregen. Maar het fijne van dit gesprek vond ik gewoon dat ik erkenning kreeg voor alles wat me overkomen is. En ook zelfs excuses dat ik het allemaal zo heb moeten meemaken. Helaas de zwangerschapsvergiftiging zit nog wel in me bloed en dat duurt ook nog wel een tijdje voor ik daar helemaal vanaf ben. En dan vanaf nu moet ik gaan proberen om alles omtrent de bevalling een plekje te geven zodat dat niet als een donkere wolk boven de geboorte dag van me kinderen hangt. Dat is wel het laatste dat ik zou willen. Maar dat gaat helemaal goed komen. Daar ben ik niet bang voor. Ik geniet elke dag van me kinderen en gelukkig hebben hun niks aan heel deze toestand overgehouden daar ben ik zo dankbaar voor. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je