{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na 5 maanden weer een positieve test!

Afbeelding blog 'Na 5 maanden weer een positieve test!' Achtergrond blur afbeelding

We hadden net 2 weken de sleutel van ons eerste koophuis gekregen.  Wat waren we trots dat we dit voor elkaar hadden gekregen. We waren tenslotte nog maar 20 en 23.  

Eind juli zijn we tijdelijk bij mijn ouders ingetrokken totdat we de sleutel zouden krijgen. 16 september begonnen we met klussen. En ik wou der binnen een week in ( veelste voorbarig natuurlijk 😂).

Ik voelde het al een paar dagen, ik voel me anders. Zouden dit mijn hormonen zijn van de vorige of heeft mijn gevoel toch gelijk. Op 3 oktober had ik een positieve test in me handen. Ik slikte de pil wel maar niet regelmatig  genoeg. Hallo chaotische ik. Dus dan weet je wat daarvan kan komen. We wouden graag een 2e Maar zo snel 🙈. Toch waren we net zo enthousiast als bij de 1e. Wel wou ik nog even wachten met vertellen. Op een paar vriendinnen na wisten alleen wij het. 

Toen ik 8 weken zwanger was vertelde we het me ouders. Hun reactie ? "Dat hadden we allang door 😉gefeliciteerd meid"  wel zag ik enigzins bezorgdheid in hun.  Wat ik wel begreep. We waren net verhuisd. En een baby van toen 5 maanden toen we erachter kwamen.  Maar ze zagen ook hoe erg ik genoot van Milou. 

De omgeving reageerde ook leuk. Iedereen had wel verwacht dat er snel een 2e Zou komen maar zo snel ook weer niet Haha.

De weken gingen voorbij en we kwamen erachter dat ik weer een meisje zou krijgen. Natuurlijk heeft Milou hier allemaal niets van me gekregen. 

Ik was wel erg moe de eerste weken, gelukkig hebben we een dochter die erg goed sliep dus dat hielp zeker mee !

Mijn ouders stelde voor om 1 dag in de week op te passen geen vaste dag maar gewoon wanneer hun het uitkwam met werken. Ze werken beide in de zorg. Soms hadden ze een drukke week en konde ze niet en soms wel. Dat was echt heel fijn. Even een dag om bij te slapen of het huis te soppen, of gewoon even iets voor mezelf doen.

De weken vlogen in het begin voorbij. En moest ik mezelf herrinderen dat ik zwanger was.

Soms voelde ik me schuldig tegenover Milou omdat ik was minder energie had.

Ondertussen was ik 30 weken zwanger en begonnen de klachten weer van de onrustige benen en jeuk 😭 had zo gehoopt dat het deze keer weg zou blijven! Elke avond het zelfde liedje douche , coolgel smeren en hopen dat ik heel gauw in slaap viel voordat de jeuk weer kwam. 

Met 36 Weken ben ik nog gecheckt in het ziekenhuis. Maar er was niets aan de hand..

Met 39 weken en 2 dagen begon de bevalling EINDELIJK  

Meer hierover in me volgende blog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je