{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na +/- 3 weken weer terug

Afbeelding blog 'Na +/- 3 weken weer terug' Achtergrond blur afbeelding

Na ongeveer 2/3 weken ben ik weer terug in het ziekenhuis. Hoe het thuis ging de afgelopen weken? Erg op en af na een ziekenhuis opname gaat het vaak 2/3 dagen goed en daarna weer alleen maar slechter. Maar nu had ik zofran gekregen iedereen die mij vertelde dat dit wel echt moest gaan werken geloofde ik ook, vooral de eerste paar dagen dacht ik nou dit gaat al veel beter als de vorige keren. Het braken was nu ook nog alleen maar sochtends en/of savonds inplaats van de hele dag door. Dus ik dacht als het zo blijft is het goed, nog niet wat ik had gehoopt maar goed beter als heel de dag door. Uiteindelijk werd het zoals iedere keer weer erger en erger. Maar nu vondt ik het mentaal en lichamelijk wel erg zwaar worden nu trouwens nog steeds. Inmiddels ben ik weer ogenomen geweest en heb ik nu weer contact met mijn diëtiste (dezelfde als in mijn eerste zwangerschap) en een psycholoog. Ik hoop dat de specialevoeding ( astronautenvoeding) gaat helpen, daar gaan wij nu mee starten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je