{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na 3 maanden zwanger van de 2e

Baby 1 is 4 maanden en ik kom er net achter dat ik zwanger ben van de 2e.

Afbeelding blog 'Na 3 maanden zwanger van de 2e'

Herken je dat je bent net bevallen en verloskundige en huisarts adviseren je goed op te Letten met sex omdat je alweer snel vruchtbaar bent. Ik wilde nog niet beginnen aan de pil omdat ik graag eerst mijn cyclus op orde wilde hebben. Voorheen kon ik er de klok op gelijk zetten nu bleek dat even heel anders te zijn. Ikzelf zou ook wel graag een 2e kindje willen (ooit) vriendlief weet heel stellig te vertellen dat hij dat echt niet wilt. Ik had een app gedownload zodat ik alles een beetje bij kon houden steeds als mijn vriend sex wilde en het was rond mijn eisprong zei ik hem dat dan dus ook steeds. Vorige maand kreeg ik buikpijn die leek op wat andere omschrijven als een eisprong alleen de buikpijn hield een week aan ik besloot langs de huisarts te gaan, deze deed wat onderzoeken en zijn conclusie was dat mijn darmen weer eens lastig waren wel adviseerde hij mij een zwangerschapstest te doen dit omdat mijn cyclus nu erg onregelmatig was 1e maand 5 dagen te laat 2e maand 7 dagen eerder en op dat moment moest ik nog 7 dagen tot de menstruatie. Eerst mijn partner ingelicht mijn partner had nu wel het gevoel dat hij het toch wel heel erg gaaf zou vinden als hij positief zou zijn. Thuis gelijk de test uitgevoerd welke negatief aangaf, aan de ene kant opluchting aan de andere toch ook wel een beetje jammer. Ondertussen zijn we weer een maand verder en ik was volgens de app weer 3 dagen te laat ik had nog een test liggen (kocht de vorige per 2) dus ik dacht gisteravond ok ga het toch maar ff doen het zal wel niet zo zijn maar goed heb de test toch... wat blijkt positief blij en geschrokken rop ik mijn partner welke enorm blij is. Vandaag langs de huisarts geweest verteld hoe en wat de huisarts heeft ook een test uitgevoerd en weer positief zwanger dus....... 

Ik moet toegeven een heel dubbel gevoel ik ben natuurlijk heel blij dat het weer zo is maar wanneer mijn oudste 1 jaar word ben ik uitgerekend en kan waarschijnlijk net of nog net niet lopen als nr 2 er komt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je