Snap
  • Zwanger
  • Gezond

morningsick de hele dag

Bij de zwangerschap van onze kleine man heb ik totaal geen kwaaltjes gehad. Alleen veel onderzoeken in het AMD. En nu bij deze zwangerschap

Een tijd geleden dat ik geblogt heb. Ondertussen is er veel gebeurd. 1e afspraak verloskundige gehad. Binnenkort wederom weer terug komen. Maar goed toen werden m'n dagen in eens heftig.

Van de ene op de andere dag begon het. Misselijk, spugen en dan niet een klein beetje. Nee hoor. Gewoon bij alles. En niet alleen de ochtend maar gewoon de hele dag. Het enige wat ik wilde is plat liggen. Maar met een kleine man die rond rent is dat niet te doen.

Na een paar dagen toch maar ff langs onze huisarts. Nog net geen uitdroging, maar met een waarschuwing en medicijnen weer terug naar huis. En maar blijven lachen, maar vanbinnen ging ik stuk.

Nu na bijna 2 weken medicijnen is de misselijkheid te verdragen. Mits ik wel tussen de middag een uurtje plat kan.

Zou dit nou nog een paar maanden duren??     Zou dit kleintje een meisje worden?

Wie weet

8 jaar geleden

Had ik ook! En iedereen zei; dat wordt zeker en vast een jongetje dit keer. Niet dus! Dus sindsdien is het voor mij een fabeltje, hahah! Maar wie weet, klopt het bij jou wel ;) Hopelijk kun je nog een beetje genieten van de zwangerschap!

8 jaar geleden

Haha komt me bekend voor bij zoon superfit niks aan het handje. Bij dochters misselijk en overgeven. Dus wie weet!

8 jaar geleden

Dit klinkt serieus niet fijn. Ik kan er (gelukkig) niet over meepraten. Heel veel sterkte en hoop dat je snel af bent van je misselijkheid en spugen. Denk aan jezelf.

8 jaar geleden

Vervelend is dat, vooral als het je zo belemmert. ik hoop voor je dat je er snel weer van af bent en lekker kan genieten van je zwangerschap!