{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mono mono tweeling of toch Siamees..

Spannende weken

Afbeelding blog 'Mono mono tweeling of toch Siamees.. '

Afgelopen donderdag was het zover. Onze eerste afspraak bij de gynaecoloog. Wat waren we zenuwachtig! 

“En, al een beetje gewend aan het feit dat jullie een tweeling verwachten?” Uhm.. nee! Haha

Eerst 245 vragen voor de intake.. wat willen ze toch altijd veel weten. Alleen maar goed 😆

Toen de echo.. Ook vandaag zagen we weer twee mooi kloppende hartjes 💕 Maar wat vandaag ook hetzelfde was, was dat we wederom geen tussenvlies zagen. Maar nog spannender was dat de gynaecoloog de babies ook niet los van elkaar heeft kunnen zien. Dit betekend dat er een kans is dat we een Siamese tweeling kunnen hebben. Na veel ervaringen delen, hoorden we gelukkig dat dit vaker voorkomt met mono mono tweelingen. Omdat ze zo dicht bij elkaar liggen is het soms net of ze aan elkaar vast zitten. De gynaecoloog sprak zijn zorgen uit en gaf aan dat we over twee weken weer gaan kijken. 

3 maart is voor ons een soort D-Day.. zullen we ze dan eindelijk los van elkaar zien zwemmen? Praying! 

Maar vooral, positief blijven en veel hoop halen uit de lieve reacties van mensen waarbij het in bijna alle gevallen geen Siamese tweeling bleek, maar “gewoon” twee kindjes die het heerlijk vinden om knus tegen elkaar aan te liggen. 

Ik ben geen professionele arts, maar in mijn ogen zie ik op de echo twee volledige baby’tjes. Ja ze lijken aan elkaar vast geplakt, maar in mijn hart zegt dit nog helemaal niets! 

Afwachten..... wederom.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je