Snap
  • Zwanger

..... MOM ON FIRE ....

Wat een nare zwangerschapskwaal, opvliegers.. om helemaal wild van te worden. nog een paar weken en dan ben ik er hopelijk van af..

Elke keer na de lunch komt het fenomeen opvliegers toch eens een partij opzetten.

Het is alsof ik in vuur en vlam sta.. alsof ik midden in de zomer in een winterjas met thermo ondergoed en tien lagen truien naast een groot kampvuur sta. Ik loop onrustig heen en weer en een collega grapt nog " gaat het wel". Het liefst zou ik mijn laarzen en mijn sokken uit willen doen en gewoon op blote voeten achter mijn bureau gaan zitten.

 Met de ventilator op blaasstand "tornado " nog geen 50 cm van mij vandaan en nog wil ik maar niet afkoelen. In de wc ga ik opzoek naar verkoeling, nog net niet steek ik mijn hoofd onder de kraan.. Nee ik spat wat koud water over mijn gezicht en over mijn polsen maar nee hopeloos.. nog geen verkoeling. 

Dan bedenk ik mij wat kan ik wel uitdoen? Ja yes mijn hemd die is meer voor de steun aan mijn mega ronde toeter. Verkoeling hmm nee nog niet afgekoeld. Meer kan er niet uit, zie je mij al lopen in korte mauwen terwijl iedereen in een winterjas binnenkomt gelopen. En ja hoor nog geen 10 seconde later sta ik voor de koelkast met de deur wagenwijd open en nog net niet kruip ik erin.  Pff help ! nog steeds niet afgekoeld.. ondertussen word ik bijna gek van de hitte.. het is alsof mijn hersenen het kookpunt bijna bereikt hebben en het ei openbarst van de druk.

Nee ik ben ervan overtuig mijn thermostaat is zeker aan vervanging toe.. als ik nou thuis was dan wist ik wel wat ik had gedaan. Maar nee nu fantaseer ik maar over een zwembad met koude ijsblokjes erin.. maar ook dat helpt niet.

Haren in een staart... want zeg nou zelf ..wat is er nou charmanter dan een zwangere vrouw met een ronde bolle kop en een paardenstaart.. Verschrikkelijk staat het maar fijn we zijn nou eenmaal zwanger en mooier/lelijker( ieder zo zijn smaak) word ik er op dit moment toch niet op.

En nou maar hopen dat het zo overwaait.. anders ga ik buiten in de wind even uitwaaien.. maar voor nu.. kruip ik dicht tegen mijn ventilator aan en wacht stilletjes tot deze storm aan hormonen over gaat.

8 jaar geleden

he meiden, nou ik moet nog 10 weken dus ik moet nog wel even... haha koelbox meenemen en voeten hierin.. zie je toch niet van onder mijn bureau:P.. de komende tijd zal de ventilator mijn grootste vriend zijn. nog vier weken en dan kan ik met verlof... thuis is het een ander verhaal.. twolittlegirls ik hoop dat je er deze zwangerschap geen last van zult hebben.

8 jaar geleden

Heel herkenbaar, zo heb ik tijdens mijn eerste zwangerschap een kwartier lang bij het vriesvak van de supermarkt gestaan met de deur open. Erin kruipen, besefte ik me, zou wat ver gaan maar na 15 minuten kreeg ik wel vragen van het winkelpersoneel haha. Bij de tweede was het nóg erger en dreef ik regelmatig mijn bed uit 's nachts. Terwijl ik normaal amper zweet ook al heb ik het bloedheet. Ik hou mijn hart vast met deze zwangerschap, ik ben eind vd zomer uitgerekend namelijk (andere 2 was ik hoogzwanger in de winter, is toch wat makkelijker verkoeling zoeken). Sterkte en hopelijk duurt het niet al te lang meer!

8 jaar geleden

Oeps dat is wel minder... Hoe lang moet je nog? Misschien morgen maar zo'n kunstof koelbakje vanuit de vriezer in je bh doen ofzo. Succes de komende tijd!