{{ message.message }}
{{ button.text }}

mogen mama's ook af en toe mens zijn?

peuter ziek, voorweeen, emotioneel zijn en geen hulp... hoe overleef je als moeder?

Afbeelding blog 'mogen mama's ook af en toe mens zijn?' Achtergrond blur afbeelding

Week 38. Had echt gehoopt dat het nu wel over zou zijn, maar blijkbaar heeft de kleine het goed naar zijn zin daarbinnen... Ikzelf trek het niet meer. Zoon van 2.5 ziek met koorts, hoesten, snotneus en hangerig, zeurt de hele dag door en natuurlijk moet je als mama gewoon opdraven als je geroepen wordt. Wat 100 keer per minuut is. Zelf voel ik me al dagen niet lekker, misselijk, diaree, barstende hoofdpijn, voorweeen en rugweeen waarvan ik elke keer hoop dat het nu eindelijk eens doorzet zodat we ervan af zijn maar dan houdt het weer op. Ben een emotioneel wrak, helemaal op gewoon...zou het liefst de hele dag door in bed liggen janken (en zo ben ik normaal echt niet), en ben super gefrustreerd met mezelf dat ik er niet optimaal voor mijn zieke zoon kan zijn zoals een moeder HOORT te zijn. Hulp heb ik niet dus ik sta er echt helemaal alleen voor tot mijn man thuiskomt van werken... Dalijk afspraak met de vk voor controle en heb gewoon neiging te vragen of ze hem niet kunnen halen want ik trek het echt niet meer zo...

Heerlijk dat van je af kunnen schrijven hier :) Alleen erg irritant dat je blog 200 woorden lang moet zijn als je geen 200 woorden te schrijven hebt... hoe vul je dan de rest op zonder onderwerp...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je