{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moet ik vertellen dat ik gestopt ben met de prikpil?

Het besluit is genomen, we gaan voor een tweede... ik ben helemaal happy, ik heb de huisarts opgebeld en de afspraak afgezegd .

Afbeelding blog 'Moet ik vertellen dat ik gestopt ben met de prikpil?'

Een maand geleden hebben we samen besloten om te stoppen met de anticonceptie. We zijn samen helemaal in de wolken en voelen ons helemaal happy nu we dit besluit hebben genomen. 

alleen nu zit ik met een stomme vraag die ik me al meerdere malen aan mezelf heb gevraagd en ook al in me hoofd heb afgespeeld hoe ik dit zou doen. 

het zit namelijk zo,  ik heb al enkele vriendinnen verteld dat ik gestopt ben met anticonceptie omdat ik dit natuurlijk niet voor me kan houden.  Nu ga ik dit weekend (8 november) naar n hele goede vriendin van mij op visite en blijf daar logeren, ik ben zo blij dat wij ook die keus hebben gemaakt om te stoppen met anticonceptie.... Ja ik zeg ook, die vrienden waar we op bezoek gaan, zijn ook gestopt met de anticonceptie,  alleen is helaas bij hen t geval dat t niet wil lukken, ze zijn al een hele tijd gewoon gestopt (2 jaar)  en zijn sinds n half jaar in behandeling bij de gynaecoloog voor hormoonkuren dit duurt nog tot januari. De gynaecoloog heeft er alle vertrouwen in om dat tot nu toe de hormonen hun werk doen, maar wat zegt dat? idd helemaal niks in hun ogen want zwanger zijn ze nog niet. 

Nu zit ik dus met die knoop in me maag, ik wil ze zoo graag vertellen dat we voor een 2e gaan, maar ik vindt dit ook zo lastig. Maar ik kan t ook niet over mijn hart verkrijgen als k wel zwanger ben om dan opeens aan te komen met hiephoi ik ben zwanger.  Als ik goed na denk weet ik ook wel dat hun t ons ook echt wel gunnen, maar toch t lijkt mijn zn steek als andere dit vertellen. 

heeft iemand hier ervaring mee?  hoe dit te vertellen?    Of iemand die in de zelfde situatie heeft gezeten van mijn vriendin?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je