Snap
  • Zwanger
  • #moedersvoormoeders
  • UrineOpvangen
  • Helpen/Doneren

MoedersVoorMoeders!

Moeders voor Moeders is langs geweest!

Gisteravond zijn ze dan langs geweest! Moeders voor Moeders heeft mijn verteld wat ik moet doen om mee te mogen doen aan hun geweldige actie. Ik mag zelf vanaf 30 juli meedoen omdat ze momenteel een zomerstop hebben.

De test is geweldig positief zoals te zien op de foto en dat van urine die na veel drinken is gemaakt. Dus de HCG waarde is daar lager in de ochtend urine. Jeej zo happy daarmee! Krijg nog van hun een heerlijke wikkeldoek. 

Voor de mensen die Moeders voor Moeders niet kent hier hoe het werkt!

Moeders voor Moeders is een organisatie dat urine van zwangere vrouwen verzamelt. De urine wordt gebruikt voor de HCG wat erin zit. Vrouwen zoals mij doe moeite hebben om zwanger te worden hebben hormonen nodig om zwanger te worden. Als Clomid niet meer werkt gaan de vrouwen over op Pregnyl en dat wordt gemaakt van de urine van zwangere vrouwen. 

Als zwangere vrouw hoef je alleen thuis maar steeds in een kan te plassen en dat in de flessen te doen van Moeders voor Moeders. De chauffeurs van Moeders voor Moeders halen de flessen 1x in de week anoniem op. Op de bus en flessen staat niet vermeld waar het voor is. Ik hoop dat er zwangere dames zijn die na het lezen van dit ook graag willen helpen want vrouwen die niet zonder hulp zwanger kunnen worden zullen je eeuwig dankbaar zijn!

Je kunt doneren van week 6 tot en met week 16 van je zwangerschap.

Ik begin vanaf 30 juli en mag dan 7 weken lang zo veel mogelijk plassen in een kan XD.

4 jaar geleden

Ik doe ook mee vanaf 31 juli.

4 jaar geleden

Oh wat fijn! ? dat is al een goed teken! Ik heb zelf ook moeite gehad om zwanger te worden, heb nu 2 gezonde kindjes dus ik heb ook zeker meegedaan met moeders voor moeders. Ik dacht al kan ik er 1 moeder mee helpen, dat zou zo super zijn! Pregnyl spuit je vlak voor je eisprong om de eisprong op gang te brengen, en zo beter te kunnen timen voor een inseminatie of punctie. Ben zo benieuwd naar je echo maandag, alvast heel veel succes! ??

4 jaar geleden

Heeel veel succes. Ik ben eerder gestopt, ik werd heel naar van de geur? maar een goed doel is het zeker!!! Xxxx Ben zoooo blij voor jullie