{{ message.message }}
{{ button.text }}

MoedersVoorMoeders!

Moeders voor Moeders is langs geweest!

Afbeelding blog 'MoedersVoorMoeders!' Achtergrond blur afbeelding

Gisteravond zijn ze dan langs geweest! Moeders voor Moeders heeft mijn verteld wat ik moet doen om mee te mogen doen aan hun geweldige actie. Ik mag zelf vanaf 30 juli meedoen omdat ze momenteel een zomerstop hebben.

De test is geweldig positief zoals te zien op de foto en dat van urine die na veel drinken is gemaakt. Dus de HCG waarde is daar lager in de ochtend urine. Jeej zo happy daarmee! Krijg nog van hun een heerlijke wikkeldoek. 

Voor de mensen die Moeders voor Moeders niet kent hier hoe het werkt!

Moeders voor Moeders is een organisatie dat urine van zwangere vrouwen verzamelt. De urine wordt gebruikt voor de HCG wat erin zit. Vrouwen zoals mij doe moeite hebben om zwanger te worden hebben hormonen nodig om zwanger te worden. Als Clomid niet meer werkt gaan de vrouwen over op Pregnyl en dat wordt gemaakt van de urine van zwangere vrouwen. 

Als zwangere vrouw hoef je alleen thuis maar steeds in een kan te plassen en dat in de flessen te doen van Moeders voor Moeders. De chauffeurs van Moeders voor Moeders halen de flessen 1x in de week anoniem op. Op de bus en flessen staat niet vermeld waar het voor is. Ik hoop dat er zwangere dames zijn die na het lezen van dit ook graag willen helpen want vrouwen die niet zonder hulp zwanger kunnen worden zullen je eeuwig dankbaar zijn!

Je kunt doneren van week 6 tot en met week 16 van je zwangerschap.

Ik begin vanaf 30 juli en mag dan 7 weken lang zo veel mogelijk plassen in een kan XD.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je