{{ message.message }}
{{ button.text }}

moederschap! ik ben er klaar voor.

De zwangerschap, je hormonen, ups en down, onzekerheid. Ik ben er eindelijk klaar voor!

Afbeelding blog 'moederschap! ik ben er klaar voor.' Achtergrond blur afbeelding

Zaterdag avond en de mannen zijn op stap. Ik zit met mijn kop thee en laptop aan de eettafel. Tot zo'n 6 weken terug had ik me daar ontzettend rot over gevoeld. Ik denk zelfs een beetje jaloers! Niet omdat ik het ze niet gun maar meer omdat ik het zo erg miste en ook wel weer eens een avondje op stap wilde. Maar vanavond maakt het me niks uit.... Ik vind het heerlijk even tijd voor mezelf, lekker op de bank met een dekentje en de hondjes. Gek hoe dat werkt, je hoofd, je lichaam, hormonen. Er werd me al regelmatig ingefluisterd dat de behoefte om op stap te gaan, een wijntje te drinken of een sigaretje te roken zou afnemen. Ik moet toegeven dat ik me dan nu ook een echte huismus voel, heerlijk vind ik het. Wie had dat gedacht. In plaats van uit te kijken naar mijn eerste stap avondje waar ik weer helemaal los zou kunnen gaan kijk ik nu uit naar de gezellige donkere avonden met ons gezinnetje. Kaarsjes aan, borrelhapjes op tafel heerlijk lijkt me dat! Ik begin me steeds meer mama te voelen en heb geaccepteerd dat ook ik een hele stap maak in het leven. Ik kan oprecht zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben, en die stap avondjes.... die komen er heus wel weer maar voorlopig ga ik eerst genieten van al het moois wat mij te wachten staat.

nu eerst genieten van dit avondje op de bank.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je