{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeders voor Moeders & week 5.

Bij mijn eerste zwangerschap wilde ik me eigenlijk al opgeven voor Moeders voor Moeders, maar ik vond het toen niet zo'n prettig idee.

Afbeelding blog 'Moeders voor Moeders & week 5.'

Nu maak ik me daar helemaal niet druk om en heb ik me opgegeven. Gisteravond belden ze me om een afspraak te maken, zodat ze mijn urine kan controleren en ze kan uitleggen hoe het allemaal in z'n werking gaat.

Ik ben wel heel benieuwd! Het is mooi dat ik op deze manier andere moeders kan helpen met hun kinderwens!


Week 5

Ik zit nu in mijn 5e week van mijn zwangerschap en ik ben nog niet misselijk geweest! Zó heerlijk! Met mijn eerste zwangerschap was ik iedere ochtend en avond misselijk. Het enige dat ik kon eten, was yoghurt. Nu heb ik wel last van maagzuur en kan ik niet zoveel eten. En ik ben zó ontzettend moe!!! De afgelopen weken heb ik 5 dagen gewerkt en dat vond ik erg veel. Dat doe ik niet meer en daar was ik dus al zo moe van. Maar nu ik weer wat meer rust heb en weer 4 dagen werk, merk ik dat ik nog steeds dood en doodmoe ben. Maar ik kijk er wel naar uit dat ik straks lekker op mijn vrije dagen even een dutje kan doen, haha!

Verder heb ik nergens last van! Ik hoop dat dit zo blijft, want dat zou erg fijn zijn met mijn werk. Ik werk in de horeca en tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik het ontzettend zwaar gehad. Ik was toevallig met nog 2 collega's zwanger, dus ik stond er gelukkig niet helemaal alleen voor! Dat was wel heel erg grappig, 3 van die dikke buiken achter de bar! Haha. Want we waren ook nog eens 3 weken achter elkaar uitgerekend! We hebben nog een foto gemaakt, op mijn laatste werkdag voordat ik met verlof ging. Die foto zal ik eens opzoeken! Daar past ook wel een mooie blog bij.

Voor vandaag een fijne dag en tot snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je