{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeders voor Moeders

Toen ik net op mijn Facebook pagina een berichtje van Moeders voor Moeders voorbij zag komen gingen mijn gedachten weer even terug in de tijd.

Afbeelding blog 'Moeders voor Moeders' Achtergrond blur afbeelding
Toen ik net op mijn Facebook pagina een berichtje van Moeders voor Moeders voorbij zag komen gingen mijn gedachten weer even terug in de tijd. Toen ik mijn ouders op 16 april 2011 vertelde dat ze (eindelijk.... in hun ogen ;-)) opa en oma zouden worden, vroeg mijn moeder al vrij snel "en doe je ook mee aan Moeders voor Moeders". Ik wist dat mijn moeder daar aan mee gedaan had toen ze zwanger was van mij en later van mijn zusje, maar ik wist eigenlijk niet of het nog bestond. Maar dus toch ;-) even gegoogled en me inderdaad opgegeven. Het is toch een kleine moeite... of niet? Nou soms was het geen kleine moeite..... Ik had zo'n last van 'morning sickness' in het begin, wat je van mij ook rustig 'all day sickness' kon noemen, dat de geur van die fles waar je de unrine in moest doen regelmatig nog een voor een extra keer overgeven zorgde. Maar ja het is voor een goed doel toch? Dus je doet het toch. Althans ik wel. Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik wel blij was toen die 9 weken die ik meegedaan heb voorbij waren. Achteraf ben ik helemaal blij dat ik toch heb meegedaan en het heb volgehouden want tijdens en na mijn bevalling ben ik drie liter bloed verloren waardoor ik een transfusie nodig had. Ik mag hierdoor geen bloeddonor meer zijn. En vanwege mijn bijdrage aan Moeders voor Moeders heb ik toch het idee dat ik iets extra's heb kunnen doen voor anderen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je