{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeder schrijft ontroerende brief aan stiefmoeder van haar dochter

Afbeelding blog 'Moeder schrijft ontroerende brief aan stiefmoeder van haar dochter'

De Amerikaanse Candice Curry schreef een prachtige brief aan de nieuwe vrouw van haar ex. Lees hier een stukje uit haar emotionele brief.

Nooit onderdeel van het plan

“Ik wilde je hier niet. Je was nooit onderdeel van het plan. Ik droomde van een familie waar jij niet in hoorde. Ik durf te wedden dat toen jij ervan droomde een moeder te worden, dat niet het moment was dat je trouwde met je man en er een kind bij kreeg. Ik weet zeker dat ik ook geen onderdeel van jouw plan was.”

De ontmoeting

"Ik zag je voor me als een onaantrekkelijke vrouw en ik hoopte dat mijn dochter nooit tegen je op zou kijken. Haar vader zou weten dat hij getrouwd was met een tweede keus."

"Echter, de dag dat ik je ontmoette was je niet wie ik in gedachte had. Je was prachtig en je was een jonge, lieve vrouw. Mijn plan viel in duigen. Ik zag aan je gezicht dat je het net zo moeilijk vond om mij te ontmoeten als ik jou. Al snel was ik je dankbaar."

Een geschenk

"Je hebt onze dochter altijd geaccepteerd en je hebt onvoorwaardelijk veel van haar en haar vader gehouden. Dat is een geschenk voor ons allemaal. Je hebt mijn positie als moeder altijd gerespecteerd. Ik weet dat onze situatie anders is. Niet elke moeder stuurt berichtjes naar de stiefmoeder van haar dochter om te vertellen hoeveel ze haar respecteert."

"Kostbare vrouw, je bent een zeldzaam en prachtig juweeltje."

Te mooi om waar te zijn bijna, toch? Blog mee!

Bron: Women With Worth

Op de foto: Dochter van Candice Curry met haar stiefmoeder.

 

banner-true-chaos

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je