{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moe, uitgeput, ziek, zwak en misselijk.

​We gaan weer richting de zomervakantie, dan is er alweer een schooljaar voorbij. Waar blijft de tijd, het gaat allemaal zo snel!

Afbeelding blog 'Moe, uitgeput, ziek, zwak en misselijk.'

Natuurlijk zie ik dat ook aan mijn drie kinderen, de jongste gaat volgend jaar zelfs al naar school, bizar. Maar we zijn dit jaar laat met de zomervakantie en hoe dicht we al in de buurt komen, de vakantie is er nog niet. De kinderen echter zijn er al wel aan toe, ze zijn moe, prikkelbaar en hebben bijna niet de energie om de dag goed door te komen. Vooral mijn dochter heeft hier last van. Feit blijft wel dat ze bijna nog ruim 6 weken naar school moet, hoe gaat ze dat redden?

Mijn jongste zoon gaat natuurlijk nog niet naar school, maar hij gaat wel in dit ritme mee. Ook hij moet ’s ochtends op tijd wakker worden, eten en mee wegbrengen. Daarna is het tussen de middag weer tijd om de anderen op te halen om ze vervolgens anderhalf uur later weer terug te brengen. Dan is het voor de jongste even tijd om te rusten (niet elke dag meer slapen, want dat wilt hij niet) om vervolgens om 15.30 uur weer op het schoolplein te staan.

Ik merk dat ook hij moe is en als hij moe is, is hij vatbaar. Dat hij vatbaar is, blijkt maar weer, want krummeltje ligt momenteel ziek in bed. Vrijdagochtend kwam hij uit bed met rare vlekjes achter zijn oren. Gedurende de afgelopen dagen zijn deze vlekjes zich gaan uitbreiden en momenteel zit zijn hele gezicht er onder. Het blijft (nog) alleen bij zijn gezicht, dus kinderziektes zijn eigenlijk uitgesloten. De huisarts kon het geen naam geven, dacht alleen dat het wel één of ander virus was. We moesten het wel in de gaten houden, als hij zieker zou worden moesten we terug komen.

De afgelopen dagen had hij geen koorts, wel verhoging. Echter sinds gisteravond heeft hij er hoge koorts erbij gekregen. Tja, wat doe je dan? Daarnaast is hij heel verkouden en hijgt hij veel. Gisteren is gelukkig wel uitgesloten dat hij een longontsteking heeft. We kijken het nog even aan denk ik, als het morgen niet minder is, bel ik de huisarts weer.

noudje_1465296599.jpg

Jullie enig idee wat dit is?

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je