{{ message.message }}
{{ button.text }}

Misschien toch zwanger!??

wat een slapeloze nacht...

Afbeelding blog 'Misschien toch zwanger!??'

Werkelijk letterlijk een nacht zonder ogen dicht te doen. Ik word een beetje gek, ik wil zo graag slapen maar ben klaar en klaar wakker! Ik voel ook echt van alles, last van misselijkheid, hartslag die soms niet bij te houden is, last van een duwerig gevoel bih de heupen en als klap op de vuurpijl kom ik net van de wc en had ik lichtroze bloed ook echt niet veel. Heb ik nu dan echt vannacht de innesteling meegemaakt?! Laten we maar hopen van wel want als dit zo is dan ben ik woe ongeveer al 4 weken! Zodra ik de dokter kan bellen over enkele uurtjes doe ik dat gelijk omdat ik nu zkr wil weten of ik daadwerkelijk zwanger ben! Ik ben trouwens 3 dagen over tijd nu. Allemaal zo spannen! Ben blij dat er zon blog bestaat want moet ergens mijn ei kwijt kunnen! Mijn lieve man ligt nu nog ye slapen terwijl de kat ondertussen bij me is komen liggen..... Zou zon beestje zoiets aanvoelen?? Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte,.ben echt zooooo benieuwd erna! Het zou een mooie verrassing zijn voor onze ouders vlak voordat we op vakantie gaan! Xxxx xxx xxx xxx xxxx xxxx xxxx stomme twee honderd woorden regel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je