{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mintgroen in de Babykamer helemaal van nu!

Mintgroen is weer helemaal terug van weg geweest. Samen met een heleboel andere fijne pasteltinten.

Afbeelding blog 'Mintgroen in de Babykamer helemaal van nu!' Achtergrond blur afbeelding

Mintgroen is weer helemaal terug van weg geweest. Samen met een heleboel andere fijne pasteltinten. Zowel in het mode beeld als in de woonaccessoires zijn overal zachte kleurtjes terug te vinden. Zo ook voor de Babykamer. Leuk om eens afstand te nemen van de populaire kleuren en te kiezen voor iets nieuws en verfrissends.

In steeds meer baby collecties is de kleur mint groen terug te vinden. Wel zo leuk, want een babykamer mintgroen past voor zowel jongens als meisjes. Bovendien laat de kleur zich heel gemakkelijk combineren met andere zachte tinten. Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om de kleur samen te voegen met lichtgrijs of taupe. Een mooi kleurenspel wat voor zowel jongens als meisjes babykamers prima gaat.

Voor een echte meisjes babykamer combineer je met oud roze. Helemaal hip en ook een kleur die snel terug zal gaan komen in de wereld van baby spullen. Oud roze op de muren gecombineerd met mintgroene babykamer accessoires doet het heel goed.

Decoratie in mintgroen kom je steeds meer tegen overal. Zo hebben wij zelf al enige tijd hydrofiele luiers in mint. Maar ook een mooie mobiel, lampen en meer lieve decoratie.

Voor het gemak is op onze site Dreumes enZo een hele pagina gemaakt speciaal voor alle mintgroene babykamer accessoires.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je