{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mini Voetballertje??!?! SoccerMom

Die kleine van ons moet wel een voetballer worden, dat kan gewoon niet anders...

Afbeelding blog 'Mini Voetballertje??!?! SoccerMom' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter had een handje van lekker op haar gemak gaan uitrekken toen ze nog in mijn buik zat, maar onze kleine vent die er nu in zit vind het nogal leuk om flink te trappen. Dat moet dus wel een kleine voetballer gaan worden! En dat vind Mama helemaal niet erg.

Mama is hier meer voetbalfan dan Papa. Op zondagavond om zeven uur wordt er dan ook altijd door Mama afgestemd op Nederland een voor Studio Sport. En Papa... die doet wat anders. Hij vind alleen het Nederlands Elftal interessant.

Het is alleen wat minder dat als ik lekker in bed lig en net mijn ogen dicht wil doen om te gaan slapen onze kleine vent denkt dat het wel leuk is om alvast te gaan oefenen voor als hij later groot is.

Ik vind sporten voor kinderen erg belangrijk. Het maakt me dan ook niet uit als ik op zaterdag van sportclub naar sportclub moet rijden. Echter moet dit wel in te passen zijn met het gezinsleven. En als Mama haar sport dan zou moeten opgeven, dan is dat geen probleem (of deels haar sport opgeven). Qua werk valt dit ook wel in te passen dat Papa of Mama niet op zaterdag hoeven te werken. Sowieso werkt Papa een keer per maand op zaterdag. Voor Mama is dit wat vaker, maar daar valt wel een mouw aan te passen.

Vinden jullie sporten ook zo belangrijk??

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je