{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn Zwangerschap E.P

Hoe het begon

Afbeelding blog 'Mijn Zwangerschap E.P'

Het begon allemaal op woensdag 15-05-2019. 

ik moest ongesteld worden en ik werd het niet en geloof me ik ben altijd optijd, ik zei dat tegen mijn vriend en die antwoordde heel nuchter wacht het nog maar even af lieverd zo snel zal het echt nog niet gaan. maar ik merkte aan alles dat het wel zo was. ik voelde me raar me haar zat al een week voor geen centimeter, dan krulde de ene kant en was de andere kant weer stijl. Dus voor dat mijn vriend naar zijn werk ging om nachtdienst te draaien zei ik overtuigd : Morgen doe ik een test. waarop hij knikte me een kus gaf en zei als jij dat prettig vind moet je dat doen. 

Donderdag 16-05-2019 

De zenuwen gierde door mijn lijf, Zal het dan zo zijn, ben ik zwanger, dat zal wel heel snel zijn, t zal toch niet dit waren mijn gedachtes terwijl ik nog in bed lag en kijk naar mijn vriend die net lekker lag te slapen. Het was tijd voor de test. Ik sprong me bed uit en ik rende naar de WC en deed de test. Ik wachtte ongeduldig af en keek naar de test. een dikke vette streep in venster 1 en een heel vaag dun streepje die nauwelijks zichtbaar was in venster 2. Het zou toch niet? zo snel kan het toch niet gaan? ben ik echt nu al zwanger? wat is dit voor streepje? doet die test het wel? ik denk dat ik zwanger ben. Een klein traantje van geluk rolde over mijn wangen maar ik durfde nog niet blij te zijn. Ik was te onzeker en besloot om mijn vriend wakker te maken. Ik ging heel lief naast hem liggen en maakte hem voorzichtig wakker en fluisterde: Lieffie ik denk dat ik zwanger ben maar ik weet het niet zeker. Hij sprong meteen recht overeind en ritste die test uit mijn handen. Ik legde het uit en zijn reactie was na een half uur haal nog maar een test voor de zekerheid. Hop op me fiets gesprongen test gehaald met een smile van oor tot oor zat ik op de fiets terug naar huis. Thuis test 2 gedaan en ja hoor een DIKKE VETTE + ik was zwanger..!!!!!! Tranen rolde over mijn wangen van geluk ik sprong mijn vriend om zijn nek en riep: WE KRIJGEN EEN BABY!!! Samen zo blij en vol vreugde op wat er komen gaat. 

Een paar uur later zat ik weer op de fiets met een smile van oor tot oor. Oh ik zou het zo graag aan iedereen al willen vertellen en van de daken willen schreeuwen maar uiteraard ging dat niet. Ik kwam door het dolle heen op mijn werk en iedereen merkte aan mij dat er iets anders was. Ik was gewoon goed uit bed gestapt zei ik tegen de meiden op me werk. 

De hele dag was ik aan het dag dromen en in mijn eentje gelukkig te wezen en een plan te bedenken hoe we het onze ouders zouden vertellen. We zouden zaterdag namelijk de verjaardag van mijn vriend vieren en dan zouden we iedereen zien.. Het zou nog al opvallen als ik niet zou roken en drinken want uiteraard daar direct mee gestopt. 
Uiteindelijk besloten om mijn ouders uit te nodigen voor het eten en het alleen hun te vertellen. Niks is minder waar want mijn zuster kwam er achter dat mijn ouders kwamen eten zaterdagavond. en wat denk je.. ze nodigde zichzelf ook uit om te komen eten.. Daar ging ons plan om het te vertellen.. 

Benieuwd hoe dit veder gaat? 
volgende keer komt de rest 


E.p 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je