{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn wens voor een 2e zo groot maar t kan nog niet...

De kriebels... het verlangen en die grote wens. Een 2e kindje, maar wat als t vanwege omstandigheden nog niet kan.... hoe hou k dit vol?

Afbeelding blog 'Mijn wens voor een 2e zo groot maar t kan nog niet...' Achtergrond blur afbeelding

Ons zoontje is nu bijna 2 jaar. Het is een echt dondersteentje maar super lief en makkelijk. Hij is voor zn leeftijd erg zelfstandig.  Ook mooi mee genomen; hij is al zindelijk!!  Zo enorm trots, want hij wilde t gewoon graag.

Echter al een tijdje is t aan t kriebelen voor een 2e kindje... eerst al zo erg dat ik t echt al wilde, rond de 1e verjaardag van onze zoon, in maart 2015, alleen mijn man wilde echt nog niet. Tja.. dan zit er niks anders op dan nog even wachten want zoiets doe je samen natuurlijk.

Ik was al een tijdje bezig met mijn eigen bedrijfje als gastouder, alleen liep dit helaas nog niet zo goed.  Echter in april kreeg ik mijn eerste aanmelding en toen ging het snel.   Aanmelding na aanmelding kwamen binnen en voor k t wist had ik elke dag 1 of 2 kindjes die gezellig kwamen spelen bij mij thuis en met mijn zoontje.  Trots dat ik was.... in juni schreef ik mijn in bij kvk en 1 juni was mijn eerste echte werkdag als gastouder van Dagster. 

Vanwege de drukte en het opzetten van dit bedrijf is het lastig om dan een aantal maanden uit de running te zijn.  Ouders moeten vervanging zoeken voor iig 3 maanden... de vraag of ze dan nog terug komen speelde dan veel door me hoofd, nogsteeds.  Dus dan was de keuze ook snel gemaak.  Nu kan t gewoon nog niet.  

Een band opbouwen met de kinderen en de ouders.  En dan komt daarbij ook nog eens kijken dat wij de grote wens hebben om te verhuizen. 

En ja dan heb je goede jaarcijfers nodig.  Als je dan een aantal maanden er uit bent..  ik krijg wel een uitkering maar is veel minder als mijn inkomens als ik echt werk.. dan zijn je jaarcijfers lager en kan je minder lenen. Zo simpel is t....   en dan de keuze moeten maken....   wachten voor een 2e, of wachten met een woning.. waar we eigenlijk niet heel fijn wonen. 

Pff zo lastig soms aangezien de wens en het verlangen zo diep zitten. 

Ondertussen hebben we vernomen dat een nieuwe hypotheek nog minimaal een jaar moet wachten voor we een leuk bedrag kunnen lenen....  dus kan t dan alsnog?  

Maar dan ga je verhuizen met een baby. Och!

Zoveel om over na te denken... hoop dat we er uitkomen. 

Tips zijn welkom haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je