{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn verhaal en ervaring die ik met jullie wil delen

Mijn verhaal die ik graag wil delen met andere moeders en zo even me hart kan luchten bij jullie

Afbeelding blog 'Mijn verhaal en ervaring die ik met jullie wil delen' Achtergrond blur afbeelding

In 2009 besloten we ervoor tegaan we wilden toch heel graag een kind. Allereerst stopte ik met de pil en dacht dat het zou lukken om zwanger te raken.Maar helaas na een jaar lukte het niet en we werden natuurlijk ook ouder.Ik ben uiteindelijk naar de huisarts gegaan en vertelde mijn verhaal die stuurde me door naar de gynaecoloog en toen moest ik tempraturen,ovulatie testen en  7dg clomid slikken eerst 1 per dag toen 2 en uiteindelijk 3 en elke keer naar de fertiliteits verpleegkundige om tekijken of er een follikel groeide die waren gewoon aanwezig.Ondertussen werd iedereen om ons heen papa of mama maar ik zat nog steeds in die medische molen.Nou dan baal je wel hoor werd soms gewoon verdrietig met de achterliggende gedachten waarom hun wel en wij niet.En eindelijk moest ik nog 1 keer de 3 cloimid slikken en zou dan eindelijk na 4 jaar.Mogen beginnen met IUI en clomid Totdat ik na 45dg nog geen menstruatie had wat eigenlijk heel normaal voor mij was omdat ik altijd onregelmatig was maar mijn gevoel zei er klopt iets niet ik was moe me borsten voelde anders aan en toch maar eens een zwangerschapstest van de gedaan en ja hoor 2 streepjes ik dacht dat kan niet dat ding is gek.Ik liet het aan me man zien die zei nee volgens mij ben je zwanger.Toch maar de volgende dag het ziekenhuis gebeld en moest een andere test halen clearblue die zei het ook zwanger.Afspraak gemaakt om tekijken of er iets zat en ja hoor ik ben dus echt zwanger.Nu ben ik inmiddels 32 weken en het gaat goed  behalve brandend maagzuur en moe mag ik niet klagen. Zo zie je maar zwanger worden lukt niet bij iedereen de ene stopt met de pil en die is zwanger en er zijn vrouwen die niet zwanger kunnen worden of er zoveel voor moeten doen om zwanger tekunnen raken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je