{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn verhaal 15 & Zwanger

Mijn verhaal over een meisje van 15 die zwanger raakt en geen raad weet...

Afbeelding blog 'Mijn verhaal 15 & Zwanger' Achtergrond blur afbeelding

Hallo alle mama's,

Ik zal me eerst is even voorstellen omdat dit mijn eerste blog is.

Ik ben Sherona en 18 jaartjes jong. Ik heb een super lieve dochter van 2 genaamd Desteney. Wij houden van veel lachen en gekke dingen doen! ☺ Ook houden wij van de monkeytown en spelekidz, en weetje waarom ? Mama kan toch over mee in en alle doolhofjes door. En dat vind ze geweldig ! 

Ik zal bij het begin beginnen.. Het begon allemaal op een mooie zaterdag met een lekker temperatuurtje van 27 graden. Ik was dolverliefd op mijn vriend waar ik toen nog maar net 4 maanden had. Hij was 21 en ik 15 jaar. Toen die tijd erg veel verschil maar dat intresseerde mij niet. Maar goed om terug te komen over die heerlijke dag, ik moest ongesteld worden maar was al 5 dagen over tijd. Ik begon mij zorgen te maken en ging samen met mijn vriend een test halen bij de action. Eenmaal weer terug thuis en ik de test had gedaan gaf ik hem aan mijn vriend. Hij bleek positief te zijn... Ik wist niet wat me overkwam . Emoties overweldigde mij en uit alle spanning moest ik lachen. En waarom? Geen flauw idee.. Ik kon het allemaal nog niet bevatten. Maarja wat verwacht je van een meisje van 15 die net hoort dat ze zwanger is. Het eerste wat ik zei is dat ik het wilde houden, maar mijn vriend was daar nog niet zo zeker  van. Ik had altijd gezegt dat ik nooit een abortus zou kunnen doen. En dat kon ik ook niet. Me hele lichaam zei nee dat moet je niet doen. Wat ook uiteindelijk mijn beslissing was. 

Maar toen kwam het 2de probleem.. Hoe vertel ik dit tegen mijn ouders ??

Word vervolgd....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je