{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn statusupdate: 32 weken en twee dagen

Babykamer, baby uitzet, verloskundige om de twee weken, buik, verlof, fases

Afbeelding blog 'Mijn statusupdate: 32 weken en twee dagen '

alweer 32 weken. Om mij heen beginnen de oma's, opa's en aanstaande ooms en tantes mij te vertellen dat het toch allemaal wel op gaat schieten nu. Ik ervaar dit ook deze periode. Het gaat echt enorm hard! Ik mag niet klagen, bijna geen kwaaltjes en ik voel ons meisje heel goed bewegen. Gisteren bij de verloskundige geweest en ze ligt al met haar hoofdje diep in mijn bekken.. Vandaar de vele (heel veel) plasmomenten ;-) Ik mag nu om de twee weken langskomen voor controle. (Weer een fase verder!) 

De babykamer is zo goed als klaar. Nog een aantal dingen aanschaffen en ik kan volgende week!! Heerlijk mijn verlof in! Verlof.. Ja wat ga ik daar allemaal in doen?! Ik kijk er erg naar uit! Ik ben nog wel op zoek naar een leuke traktatie voor op werk.. Ik ga ze toch pas weer zien in 2015! Wouw.. Dat klinkt ver weg!! 

Op de foto, baby's eerste wasje :-) wat was ik daar trots op.. De kleertjes hangen en liggen nu in de kast die ik.. Om de dag aanpas, verander qua systeem en weer verwisseld in lades, mandjes of juist weer niet :-) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je