{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn reis naar herstel van CVS #2

Eindelijk ben ik begonnen aan de behandeling van CVS. Ik neem jullie mee in mijn reis

Afbeelding blog 'Mijn reis naar herstel van CVS #2'

De eerste week is voorbij. En de vaste bedtijd en tijd van opstaan vallen me best mee. Ik doe 's ochtends wel rustig aan en sta niet direct me aan te kleden als de wekker is gegaan. Maar ik houd me aan het ritme en slaap niet meer overdag.

Ik ben juist de afgelopen week er vaker op uit gegaan. Aangezien de dag zo lang is heb ik erg de behoefte om eropuit te gaan. Al denk ik dat ik daarmee toch wel te snel ga voor wat de bedoeling is van de behandeling. We zullen zien wat erover gezegd gaat worden.

In deze week heb ik 2 hele moeilijke dagen gehad. Maandag was het vooral de avond. Ik was zo moe van de dag, dat het echt een straf was om nog tot 22uur wakker te moeten blijven. Dat was echt een hele opgave. Ook gisteren had ik het moeilijk, maar dan de hele dag. Ik was zo moe 's middags dat ik bijna de handdoek in de ring had gegooid. 'Ach 1keer toch een dutje is toch geen drama?' 'Ik hoef toch niet de eerste week helemaal foutloos door te komen?' Zulke slechte gedachten... Maar ik kon echt even aan niets anders denken. Terwijl ik mezelf zo'n loser had gevonden als ik was gaan slapen. Gelukkig werd Lina wakker van haar middagslaapje en kon ik dus gewoon niet meer gaan slapen. En wat was ze lief voor me. Lekker knuffelen en rustig zelf spelen. 

De hele dag heb ik me slecht gevoeld en ik was enorm blij dat ik naar bed mocht. Maar toch was ik ook trots op mezelf. Want ik heb gewoon NIET geslapen overdag. De hele week niet. Dat heb ik al mooi voor mezelf behaald. 

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je