Snap
  • Zwanger

Mijn moeder verteld wel ff wat ik moet doen

Jaaa ze is net een jaar geworden dus je geeft der nu toch wel normale melk en nog meer !!

je hebt het net al gelezen mijn moeder Zal mij wel even vertellen wat ik met mijn dochter moet doen het begon al bij het begin neee wilt ze niet slapen dan moet je buiten met der gaan lopen ! Neee ze is 2 maanden je kan der nu gewoonvast eten geven hoor dat heb ik met jullie wel gedaan .... Pffff en nu dit mijn dochtertje is net 1 jaar geworden dus a.s zondag geben wij een feestje met taart en slingers enzovoorts... De uitbodigingen waren 2 maanden geleden de deur al uit dus me moeder belt me vanmorgen ja je weet toch wel dat haar verjaardag zondag al is he en heb je wel taart besteld  en je moet het allemaal wel echt gaan versieren he slingers ophangen en balonnen en ik zou toch alles even anders indelen anders kunnen er geen 20 mensen zitten hoor ! En het ergste nog is dat ze bijna 2 uur van me vandaan woont ..... Nee mam het is niet deze zondag ik heb die uitnodigingen alvast voor volgend jaar gemaakt !!! En taart waarvoor heb je niet genoeg aan koffie dan (als je had geluisterd weet je dat ik dat allang besteld heb !! ) en slingers enzo neee die heb ik niet hoor (al heb ik ze gekocht waar jij bij was maar goed ) en alles anders indelen neeee joh ik laat me visite op het dak zitten nou goed .... Zoooooooo vermoeiend en jaaa ik weet het ze bedoelt het goed maar ze bedoelt het minimaal 3 keer per week goed pff .... Achjaa ik heb in ieder geval zin in zondag daar gaat het nu om !!

 

7 jaar geleden

Jaar dat heb ik ook mijn moeder en vader doen ook echt heeel erg veeel voor ons !! Maar inderdaad hallo ik ben ook mama niet alleen jij :p soms wou ik dat me moeder wat meer op me vader leek die geeft wel eens wat aan maar dan als ze bijv ziek is wat de oude trucjes zijn ;) dank je dat gaat zeker lukken :D

7 jaar geleden

Mijn moeder is niet zo extreem, maar ze bemoeid zich heel erg graag! Ze bedoelt het goed en doet ontzettend veel voor ons hoor, zonder haar was ik nergens zeg maar. Alleen soms moeten ze even bedenken dat wij als moeders ook zeker het beste voor onze kindjes willen, toch! ;) Succes nog en vergeet zeker het genieten niet, zo een mooie dag!