{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kleine wonder in mij

De ontwikkeling van mijn kleine suikerpop ❤️ 15 weken statistisch op de helft, man wat gaat het snel groei kleintje, hopelijk zie ik je snel

Afbeelding blog 'Mijn kleine wonder in mij'

De ontwikkeling gaat fantastisch, ik had nooit verwacht zwanger te raken.

Naast het verhaal van mijn huisarts die zij dat ik onvruchtbaar zou zijn. Tot mijn verbazing had ik 5 sept 2016 een positieve test in handen en ben ik nog steeds over mijn buikje die er nog niet is maar ik kijk er naar uit. 15 weken en nog zo veel te regelen, soms loop ik bijna over en kan mezelf moeilijk tot pauze dwingen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je