Snap
  • Zwanger
  • #evenvoorstellen

Mijn eerste mama-blog

Leuk jullie te ontmoeten!

Lieve mama's, lieve mama's in spe, lieve vrouwen met een kinderwens en lieve andere geinteresseerden, 

Wat ontzettend leuk dat jullie mijn allereerste blog aan het lezen zijn! Voordat ik zal gaan schrijven over de talloze onderwerpen rondom zwangerschap en baby's die mij bezig houden, zal ik mijzelf kort introduceren. Toch handig om te weten met wie je te maken hebt ;)

Ik ben Stella, 27 jaar en ik ben zwanger van mijn eerste kindje (ah, zo gek om dit te kunnen zeggen!). Samen met mijn superlieve en leuke vriend krijg ik een dochtertje. Op dit moment ben ik 22 weken zwanger en alles gaat tot nu toe hartstikke goed. Na de goede 20-weken echo heb ik mij gestort op de babykamer, de kinderwagen, de auto etc. Love it! Nu ik in het tweede semester zit merk ik dat ik mij meer ontspannen voel en meer energie heb. Alhoewel, dit wordt soms zeker verstoord door een stress-aanval en ik doe het erg rustig aan... 

Er zijn twee redenen waarom ik wil beginnen met het schrijven van blogs:

1. Al voordat ik was gestopt met het slikken van mijn pil vond ik het heerlijk om het internet af te struinen naar blogs over zwanger worden, zwanger zijn en mama zijn. Andersmans ervaringen, adviezen en tips vind ik zo interessant om te lezen. Dus, nu ik zelf zwanger ben zal ik mijn eigen ervaringen gaan delen met anderen die net zoals mij zijn! 

2. Ik weet dat ik van mijzelf nogal een nadenker, planner en lijstjes-maker ben. Soms heb ik zo veel gedachten over een bepaald onderwerp dat ik deze bewust niet allemaal deel met de lieve mensen om mij heen. Niet dat ze niet naar mij zouden luisteren.... maar meer omdat ik weet dat ze langzamerhand gek van mij zouden worden! Op deze manier kan ik mijn gedachtes over kinderwagens, commodes, luiers, slaapgebrek en andere oh-zo-(eigenlijk niet) interessante onderwerpen kwijt. 

En jullie? Herkennen jullie het van je willen afschrijven? Zouden jullie ook de oren van vriendinnen af kunnen kletsen over baby's? Of ben je nog niet zwanger maar vind je het wel allemaal super leuk om te lezen?

Dikke knuffel, Stella