{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog even voorstellen

Ik zit nu inmiddels al een poosje op mamaplaats en nu eindelijk de moed bij elkaar geschraapt op te gaan Bloggen.

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog even voorstellen ' Achtergrond blur afbeelding

ik zal in deze blog wat over mezelf vertellen. Ik vind het wel eng omdat ik altijd bang ben dat ik misschien toch ergens herkend word.

Ik ben een jonge moeder van nu bijna 25 jaar. Ik ben 5 jaar samen met mijn vriend en samen hebben wij een zoontje van 4. En net afgelopen zondag hebben we ontdekt dat we in 2016 nog een wondertje mogen verwelkomen.

Ik heb in 2010 mijn partner leren kennen.we waren beiden niet opzoek naar een relatie maar toch sprong de vonk over. Al heel erg snel ben ik bij hem ingetrokken en na 4 maanden samen zijn bleek ik zwanger. We hebben al heel wat moeilijke periodes gekent maar zijn er altijd sterker uitgekomen.

Toen werd op 2 november 2011 ons zoontje geboren na een zeer snelle bevalling. En zoals de meeste mama's wel zeggen hij is het beste wat me ooit is overkomen. 

Ik volg de blogs op mamaplaats al een poosje en heb hier en daar wel een reactie geplaatst. Maar nu ik weer zwanger blijk te zijn leek het me wel leuk om zo nu en dan een blogje te schrijven en misschien wel eens even iets van me af te schrijven.

Voor nu weet ik even niets meer te schrijven maar in de tussentijd blijf ik hier met plezier de blogs van andere lezen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je