{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog als zwangere

De eerste 15 weken van mijn zwangerschap. Vreugde en verdriet. In mijn eerste blog vertel ik hoe het mij vergaat.

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog als zwangere'

Mijn eerste blog wordt dan nu echt een feit. Na een heftige start van dit jaar met ontzettend veel verdriet,  heeft de tweede helft van 2014 wel goed en blij nieuws! Zwanger!! Ik heb al een zoontje van ruim 4. Ik weet nog dat bij hem de zwangerschap niet altijd even prettig verliep. Deze zwangerschap is anders. Overgeven de hele dag Door.  Zere borsten. Zelf de sproeier van de douche kan ik niet verdragen. Maar alles voor dit nieuwe wonder. Ik heb de hele dag trek. Hartige dingen, heerlijk.  Wel vervelend dat alles er steeds weer uitkomt. Volgende week hebben we een echo waarin we misschien het geslacht kunnen zien. Ben erg benieuwd! Uiteraard als het maar gezond is,  maar dat spreekt voor zich. Ik denk zelf dat het weer een jongen wordt. Mijn eerste blog is geen lang blog. Maar wordt vervolgd,  nog zeker 25 weken te gaan. 

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je