{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste babyshower

Afgelopen weekend had ik geen tijd voor rust; mijn eerste babyshower en ons laatste weekendje samen weg....

Afbeelding blog 'Mijn eerste babyshower' Achtergrond blur afbeelding

Vorige week vrijdag ben ik door mijn liefste vriendinnen, moeder, schoonmoeder en tante onwijs verrast door de beste babyshower!! Mijn vader had zich enkele dagen ervoor al een beetje versproken (niets voor mijn pa, maar ook aanstaande opa's en oma's krijgen last van hormonen) dus een volledige verrassing was het niet meer maar omdat ik geen idee had wat we gingen doen, hoe laat het zou gebeuren en of ze er allemaal bij aanwezig zouden zijn maakte het voor mij toch een super spannende dag...
Mijn vriend heeft me 's avonds meegenomen naar een leuk Italiaans restaurant in Rotterdam waar een grote tafel vol zat met al mijn loved ones :)) De tafel was volledig versierd en er stonden overal cadeautjes waarvan ik er steeds één open mocht maken. Geweldig dat iedereen zich er zo zijn best op had gedaan en wat een leuke, originele en mooie cadeaus heb ik gekregen! Het was echt een geweldige avond!! Helaas kon mijn schoonzus en een goede vriendin er niet bij zijn maar dit halen we binnenkort gewoon in ladies!

Voor zondag had ik een hotel geboekt in Maastricht om er met mijn vriend nog even samen tussenuit te gaan nu de baby er nog niet is. Ondanks het slechte weer hebben we samen genoten van twee daagjes weg; lekker geluncht, wat geshopt, geborreld (vooral met thee en warme chocolademelk haha) en super goed uit eten geweest met als afsluiter een chocolade soufflé om nooit meer te vergeten. Onder het mom van " neem het er nog maar lekker van, want je bent nou eenmaal zwanger".
We hebben afgesproken om van het voorjaar nog eens te gaan naar deze geweldige stad maar dan natuurlijk met z'n drieeën :)) Heerlijk een terrasje pakken en genieten van een wijntje of biertje met onze kleine vent naast ons in de wagen.

Zoals ik vorige week schreef ben ik opnieuw op zoek gegaan naar voedingsbh's. Eindelijk heb ik er één gevonden waarvan ik nog steeds niet enorm enthousiast word maar waarin ik me ook niet meer echt ongelukkig voel. Ik heb een zwarte van Noppies gekocht welke voorgevormd is en heerlijk zit. Maatje groter genomen voor het geval die van mij ook nog eens zullen gaan groeien. Dat hebben ze sinds mijn 14e jaar niet meer gedaan dus ik ben heel erg benieuwd hahaha. 

De eerste informatie avond van ons verloskundig centrum is ook achter de rug. Twee uur lang hebben mijn vriend en ik informatie gekregen over alle ins en outs van de bevalling, de kraamzorg en de eerste weken erna. Ik moet zeggen dat het heel interessant was en het me alles mee viel. Ik voel me nu toch wel een stukje zekerder over de bevalling welke komen gaat. Ik weet wat me zo ongeveer te wachten staat en hoe het in zijn werk zal gaan. Ik verwacht eigenlijk niets van de bevalling omdat het toch altijd anders loopt dan dat je had gehoopt of verwacht. Ik laat het gewoon allemaal op me afkomen en realiseer me dat ook ik dit aan kan! 

Om toch niet alles op zijn beloop te laten ga ik deze week wel mijn vluchttas klaarzetten voor wanneer we naar het ziekenhuis moeten. Natuurlijk zal er vast nog voldoende tijd zijn om dat te doen wanneer de eerste tekenen van de bevalling zich aan zullen doen maar dan zal je net zien dat ik door alles wat er dan gebeurd de helft niet mee heb meegenomen :)) Wel gek om zoveel weken van tevoren die tas al klaar te zetten.

Eigenlijk hoop ik de kerst nog zwanger mee te mogen maken. Het lijkt me heerlijk, hoogzwanger de kerst in; een mooie jurk aan mét heels! Want tijdens kerst heb je slechts een aantal taken; eten, zitten en gezellig doen met je familie. Ik denk dat ik daar ook hoogzwanger best goed in zal zijn :))

Tot volgende week!

Liefs,
Chris

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je