{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter roept de hele dag baby

Mijn man en ik zijn onze dochter aan het voorbereiden op de komst van een baby. We vertellen haar dat mama een baby in de buik heeft. Lees verder >>

Afbeelding blog 'Mijn dochter roept de hele dag baby'

Vandaag  ben ik 39 weken zwanger. Mijn man en ik zijn al een hele tijd onze dochter aan het voorbereiden op de komst van haar broertje of zusje. We vertellen haar dat ze een broertje of zusje krijgt en dat mama een baby in de buik heeft.

Ze reageert daar heel leuk op. Verder roept ze al een aantal maanden baby. Heel schattig en leuk om te horen.

Als ik haar uit bed haal dan roept ze eerst mama, papa en dan baby. De laatste paar dagen roept ze eerst baby, mama en papa.

Gisteren hebben we haar in bad gedaan en dan wrijft ze over haar eigen buik en dan roept ze baby. Mijn man en ik kwamen niet meer bij van het lachen. Soms ga ik na het eten nu even op de bank liggen om te rusten of om een boek te lezen en dan leg ik mijn hand op mijn buik of een pittenkussen, dat helpt bij mij voor harde buiken.

Gisteren liep ik naar de keuken en mijn dochter had ook meteen het pittenkussen op haar buik gelegd. Ze gaat nu ook vaak na haar eten op dezelfde manier op de bank liggen zoals ik doe.

Als ze tijdschriften ziet met foto’s erop van baby’s is ze ook helemaal enthousiast en roept zij baby. Mijn man en de opa’s krijgen volgens mijn dochter ook allemaal een baby.

We zijn erg benieuwd hoe ze straks zal reageren als de baby er eenmaal is. Als zo enthousiast reageert als nu, zijn we als ouders helemaal blij.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je