{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn aller eerste blog!

Soms is er de twijfel die toeslaat, waarom want ik wil het zo graag... En dochter word al bijna 4 .....

Afbeelding blog 'Mijn aller eerste blog!' Achtergrond blur afbeelding

hallo iedereen!!

Hier is dan mijn eerste blog en val gelijk met de deur in huis.

Al een dik jaar zou ik graag een broertje of een zusje voor onze dochter willen. . Maar vriendlief die wilde om allerlei redenen niet dus kwam het er niet van..

Maar nu ben ik al even met de pil gestopt niet dat we zwanger proberen te worden maar wil me cylus normaal hebben pff nou gebeurd dat juist niet, eerst 6 weken zitten wachten tot ik ongesteld werd en nu alweer 8 weken en tot op de dag van vandaag nog steeds niet..

Ondertussen is mijn vriend redelijk bijgedraaid en hij wil het toch wel, we willen er allebei niet bewust mee bezig zijn en zien wanneer het komt! 

Maar nu toch af en toe bekruipt mij een angt hoe ga ik dat doen met 2 ben al bijna 4 jaar alleen met ons mupke hihi en nog meer dingen die ik mij afvraag. . Misschien komt het omdat het nu echt dichtbij komt en mijn vriend eindelijk zo goed als ja heeft gezegd..

Zijn meer mama's  met vergelijkbare angst?

Liefs xx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je