{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn 3de kleine schattebol

Afbeelding blog 'mijn 3de kleine schattebol' Achtergrond blur afbeelding

een weekje geleden ondekt dat ik zwanger was van mijn 3 de kindje dus staat de teller nu op 5 weekjes. bij mijn vorige 2 zwangerschappen, de eerste pas ontdekt na 1,5 maand zwanger en mijn 2 zwangerschap ontdekt na 3 weken zwangerschap. wel merk ik dat het een serieus verschil is tussen de 3 zwangerschappen. bij mijn eerste was ik 9 maanden misselijk niet alleen smorgens maar de hele dag door. mijn 2 de zwangerschap alleen de eerste 3 maanden en de laatste 3 maanden. en nu bij mijn 3 de zwangerschap heb ik totaal geen misselijkheid. laten we hopen dat het zo zal blijven de komende maanden :) ook heb ik bij alle 3 de zwangerschappen ook niet de behoefte om s'nachts op te staan om te gaan eten. waar ik dus wel kwaaltjes van heb dat ik redelijk wat  kilo's ben aangekomen, zowel in mijn eerste, tweede en 3 de zwangerschap. maar die gaan er wel weer af na de zwangerschap over een weekje of 2 voor de eerste keer naar de verloskundige. ook voor mijn huidige vriend zal het spannend worden want voor hem is het zijn eerste kindje mijn andere 2 kindjes zijn uit een vorig huwelijk. hopelijk verloopt deze zwangerschap ook goed. nu wordt het wel spannend om te weten te komen wat het zal worden, een meisje of een jongetje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je