{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met verlof!!!

Afbeelding blog 'Met verlof!!!'

Mijn verlof is eindelijk begonnen en ben lekker aan het genieten, ik merk nu pas dat ik het echt nodig had zeg, en ik ben ook erg snel moe nu.

Hebben jullie ook een leuke Koninginnedag gehad? op Koninginnennacht had ik een feestje zie foto, een vriend van ons zie de foto waar hij mijn buik zoent wordt in augustus ook papa. Ik heb het toch nog lang volgehouden. 30 april hebben we eerst heerlijk uitgeslapen en daarna zijn we het dorp geweest het was ontzettend mooi weer dus met een oranje jurk aan en een buikband met een goudkroontje zag ik er heel feestelijk uit, helaas heb ik daar geen foto's van. Had s' avonds wel vermoeiende voeten maar dat is logisch haha.

Dinsdag 2 mei moest ik naar de verloskundige voor controle ben nog steeds maar 9 kilo aangekomen en zit donderdag in week 36 dus het gaat nu echt spannend worden, helaas ligt de kleine met het kontje naar beneden dus moet donderdag a.s. naar het ziekenhuis en dan gaan ze het proberen te draaien, had al wat gelezen en verhalen gehoord dus vind het erg spannend allemaal, heeft iemand van jullie ervaring met draaien. Het schijnt dat het wel kan om met een stuit een vaginale bevalling te hebben maar of dat zo fijn is? dus hopen dat de kleine wil gaan draaien, het trapt in ieder geval flink op los ook heel bijzonder en is ook al lekker aan het indalen.

Hopen dat ik een beetje kan slapen voor het grote moment namelijk het draaien en ik laat het helemaal over mij heen komen, meer kan ik toch niet doen. Ik laat jullie weten hoe het gegaan is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je