Snap
  • Zwanger

Met Liefde…. van Lamaze

Jij kent jouw baby als geen ander en jullie maken stap voor stap bijzondere gebeurtenissen mee. Van het eerste lachje en boertje tot het eerste woordje. Lamaze sluit hier prima op aan en is gemaakt om kinderen te helpen de wereld spelenderwijs te ontdekken.

Vind de juiste balans

Wij weten uit ervaring dat het best lastig is om een juiste balans te vinden tussen spelen en leren. Daarom attenderen we graag op een mooie productlijn: Lamaze.

Lamaze zorgt ervoor dat kindjes samen met hun ouders deze mooie en bijzondere momenten in het leven spelenderwijs beleven. Dit komt doordat alle speeltjes van Lamaze speciaal ontwikkelt zijn ter bevordering van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders.

Voor baby's en peuters

Met het Baby & Peuter Ontwikkelingssysteem van Lamaze kun je precies bekijken welke positieve invloed het speelgoed op de ontwikkeling van jouw kindje kan hebben. Met deze producten is de juiste balans snel gevonden want een kind leert nu eenmaal door te spelen.

Het trainen van het inbeeldingsvermogen en de fijne en grove motoriek zijn enkele voorbeelden van het 'lerend spelen'. Maar ook het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.

Perfect kado

Lekker verantwoord (en mooi) om cadeau te doen (aan jezelf)! Voor bijna elke gelegenheid: kraamvisite, verjaardag of zomaar om het spelen te stimuleren.

     

Lekker vrolijk

Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. Ook de spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen lekker zacht aan. Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt je en je kindje uit tot ontdekken.

Vlindertje kiekenboe?

Lamaze heeft net een nieuw innovatief speeltje geïntroduceerd, een prachtig gekleurde vlinder waarmee je samen leert om gezichten en stemmen te herkennen.

De ontdekking begint voor de allerkleinste als kiekeboe spel door de vleugels op te tillen en de foto’s achter de vleugels tevoorschijn te laten komen. Later zal de interactie groter worden als het besef daar is dat bij de juiste gezichten ook de juiste stemmen tevoorschijn komen. Met mogelijkheid om 4 verschillende foto’s te plaatsten en 4 verschillende persoonlijke berichtjes in te spreken. Ideaal om als cadeau te geven en om te krijgen en om samen met je (klein)kind de wereld te ontdekken.

Lamaze: het juiste speelgoed op het juiste moment

9 jaar geleden

De verhouding leren en spelen is eigenlijk helemaal niet moeilijk te vinden bij (jonge) kinderen. Kinderen leren heel veel van spelen, of dit nu met zo een mooi spelend leren speelgoedje is van Lamaze of gewoon met een knuffel of met andere kinderen. Dus laat je kind vooral lekker veel spelen, daar leren ze het meest van.

9 jaar geleden

Hoi Sanne en Nancy, het vlindertje is bijna beschikbaar, maar tot die tijd kun je hem wel alvast reserveren. Het uiltje is wel al te koop: Bol.com, Bartsmit.com (http://www.bartsmit.com/nl/bsnl/lamaze), Intertoys.nl, Toysxl.nl. Veel plezier ermee!

9 jaar geleden

Waar is de vlinder te koop nu mijn kindje al een tijdje vlak na zijn geboorte uit huis is bij pleegouders is dit echt een ideaal cadeau voor mijn lieve zoontje zodat hij mijn en van zijn vader de stemmen altijd kan horen.

9 jaar geleden

Waar is deze vlinder te koop?