{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met dit horloge raak je je kind nooit meer kwijt

Erik Recter brengt een slim horloge uit: ouders kunnen hiermee hun kinderen volgen. De KiGo weet altijd waar de drager van het horloge is.

Afbeelding blog 'Met dit horloge raak je je kind nooit meer kwijt'

Toen Erik's nichtje van zeven jaar vermist werd tijdens een wintersportvakantie, kwam hij op het idee om het horloge te ontwikkelen. "Ze nam in de drukte een andere piste en raakte vermist. Ze werd na een paar uur gelukkig weer gevonden, maar ik ging direct op zoek naar een oplossing om dit soort momenten voortaan te voorkomen."

Foto's en berichtjes sturen

De KiGO beschikt over een gps- en gsm-connectie, waarmee de locatie wordt bijgehouden. De ouders kunnen een app installeren die laat zien waar het kind is. Daarnaast kunnen ook berichtjes worden verstuurd en kan een foto gedeeld worden, bijvoorbeeld wanneer het eten klaar is. De kids kunnen dan op een icoontje van een huis drukken om te laten weten dat ze eraan komen. Volgens Recter begrijpen jonge kinderen deze icoontjes ook ondanks ze nog te jong zijn om te lezen. Daarnaast beschikt het horloge ook over een zaklampje.

Bron: KiGo.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je