{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mensen uit mijn omgeving leven mee

Afbeelding blog 'Mensen uit mijn omgeving leven mee'

Vandaag ben ik 40 weken zwanger en een dag. Gisteren was mijn uitgerekende datum en de telefoon stond roodgloeiend en ik heb veel smsjes gekregen. Veel mensen belde gisteren met de vraag en heb je weeën? Hoe voel je je? Ga je naar het ziekenhuis vandaag? Heb je het gevoel dat de baby vandaag geboren gaat worden.

Ik had gisteren totaal niet het gevoel dat de baby geboren zou worden. Ik stond gisteren wel stil bij het feit dat ik de 40 weken heb gehaald, dat voelde wel heel bijzonder.

Vandaag heb ik weer heel veel telefoontjes, smsjes en mailtjes gekregen met de vraag En?

Denk je dat de baby vandaag geboren gaat worden. Voel je je goed? Ben je moe? En ben je ongeduldig.

Gisteren voelde ik mee heel rustig voor het slapen gaan en ik heb zelfs heel goed geslapen. Ik heb vanmiddag zelfs ook heel goed geslapen, terwijl dit ook weer een tijdje was geleden dat ik goed heb geslapen.

Ik vind de reacties van de mensen fijn en prettig. Ik heb vandaag de meeste van mijn vriendinnen gemaild dat de baby nog niet is geboren en dat ik me vandaag heel goed voel. Verder heb ik iedereen van wie ik een sms heb gekregen een berichtje gestuurd dat het nog rustig is. En ik heb mijn voicemail berichten afgeluisterd en beantwoord. En de mensen die vandaag hebben gebeld heb ik allemaal maar heel kort gesproken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je