{{ message.message }}
{{ button.text }}

Meneer en Mevrouw..

20 weken echo

Afbeelding blog 'Meneer en Mevrouw..'

Naast dat ik last had van ochtend misselijkheid moest ik nu ook insuline gaan spuiten. Nu werk ik zelf in de zorg, maar het is toch lastig bij jezelf. En ik werd er niet vrolijker van.. man man wat ontzettend frustrerend dat prikken en spuiten.

Helemaal omdat er totaal geen stabiliteit in te krijgen was. Op een gegeven moment kreeg ik last als ik in bed wilde draaien. Mijn bekken. Ze begonnen zeer te doen. Ik naar de huisarts en een doorverwijzing naar de fysiotherapeut. Gelukkig geen bekkeninstabiliteit. Maar kreeg oefeningen mee en eens in de zoveel tijd een massage. Op mijn werk ging het inmiddels niet meer, met de pijn en mijn zwangerschapdiabetes was ik al kapot voor de 20e week.

de arbo arts keurde mij 100% ziek.

In die zelfde eerste weken besloten we te trouwen en dat vlak voor onze zomervakantie naar Italië.

best wel druk en energie vretend allemaal.

Net een dag na ons trouwen en een dag voor onze vakantie kregen we een vervroegde 20 weken echo.

Wat is dat toch bijzonder! Zo'n klein mensje, alles erop en eraan!🥰😊 En alles leek in orde en goed te gaan. Nou we konden met een gerust hart richting Italië.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je