Snap
  • Zwanger

Mamaplaats 1 euro-1 blog. Idee 10cent-1 reactie.

Mamaplaats doneert dus 1 euro per blog, alleen ik ga 10 cent per reactie op mijn blogs doneren, dus kom maar op,

Zoals je al hebt kunnen lezen en hebt gehoord doneert mamaplaats per geschreven blog 1 euro. Ik vind dit natuurlijk een fantastisch initiatief en doe hier aan mee. Vandaar dus ook de blog maar ook omdat ik blogs schrijven leuk vind. En aangezien ik niks aan het doen ben met een longontsteking heb ik genoeg tijd om blogs te schrijven. Ik dacht dus net - om mee te doen en niet arm te raken ga ik 10 cent per reactie doneren. 10 cent kan ik wel missen en verwacht geen duizenden reacties maar mocht dat wel zo zijn dan is dat zo. Na vandaag zijn er nog 5 dagen dat mamaplaats deze actie heeft dus ik doe hier aan mee. Inclusief vanavond en de komende 5 dagen hou ik alle reacties bij op mijn blogs en na deze tijd doneer ik het totale bedrag. Ik nodig ook iedereen uit die dit wilt maar ook vooral kan om mee te doen. Ik hou mamaplaats in de gaten en reageer op elke blog die ik tevoorschijn zie komen. Ik heb er onwijs veel zin in! 

Het goede doel:

Hands of our girls!!  Dat is waar het om draait. Vroeger nu en in de toekomst! Ik schrok toen ik las wat er in de oorlosgebieden allemaal gebeurd. Belachelijk voor woorden en dit moet stoppen. Vandaar dus mijn persoonlijke actie. Ik heb zelf een dochter waardoor het mij meer raakt dan als ik een jongetje zou hebben. Ik ben dankbaar dat ik in nederland woon en mij dit niet gebeurd!! Fantastisch dat het rode kruis zich inzet voor deze situatie en ik hoop dat het snel stopt!!! 

9 jaar geleden

Superleuk initiatief!!!

9 jaar geleden

Dankjewel! Zelf vind ik het fijn om een reactie te ontvangen maar ook om te geven. Zo leer je elkaar ook beetje kennen en fijne aan mamaplaats is dat je over alles kam schrijven! Ben het meeste actief savonds en ga dan alle blogjes even door.....en de reacties zo tussendoor overdag.

9 jaar geleden

Leuk initiatief. Ook om mensen uit te nodigen om meer te reageren. Ik merk dat jij altijd erg actief bent in reacties geven op anderen, Super leuk!!

9 jaar geleden

Vanaf gisteren avond tellen de blogs mee , dus nu nog 5 dagen.