{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamaplaats 1 euro-1 blog. Idee 10cent-1 reactie.

Mamaplaats doneert dus 1 euro per blog, alleen ik ga 10 cent per reactie op mijn blogs doneren, dus kom maar op,

Afbeelding blog 'Mamaplaats 1 euro-1 blog. Idee 10cent-1 reactie. '

Zoals je al hebt kunnen lezen en hebt gehoord doneert mamaplaats per geschreven blog 1 euro. Ik vind dit natuurlijk een fantastisch initiatief en doe hier aan mee. Vandaar dus ook de blog maar ook omdat ik blogs schrijven leuk vind. En aangezien ik niks aan het doen ben met een longontsteking heb ik genoeg tijd om blogs te schrijven. Ik dacht dus net - om mee te doen en niet arm te raken ga ik 10 cent per reactie doneren. 10 cent kan ik wel missen en verwacht geen duizenden reacties maar mocht dat wel zo zijn dan is dat zo. Na vandaag zijn er nog 5 dagen dat mamaplaats deze actie heeft dus ik doe hier aan mee. Inclusief vanavond en de komende 5 dagen hou ik alle reacties bij op mijn blogs en na deze tijd doneer ik het totale bedrag. Ik nodig ook iedereen uit die dit wilt maar ook vooral kan om mee te doen. Ik hou mamaplaats in de gaten en reageer op elke blog die ik tevoorschijn zie komen. Ik heb er onwijs veel zin in! 

Het goede doel:

Hands of our girls!!  Dat is waar het om draait. Vroeger nu en in de toekomst! Ik schrok toen ik las wat er in de oorlosgebieden allemaal gebeurd. Belachelijk voor woorden en dit moet stoppen. Vandaar dus mijn persoonlijke actie. Ik heb zelf een dochter waardoor het mij meer raakt dan als ik een jongetje zou hebben. Ik ben dankbaar dat ik in nederland woon en mij dit niet gebeurd!! Fantastisch dat het rode kruis zich inzet voor deze situatie en ik hoop dat het snel stopt!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je