{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama was boos en jij in de war.

Vandaag was de eerste keer dat mama boos was op jou, jij was stout en mama was moe.

Afbeelding blog 'Mama was boos en jij in de war.'

Ik heb je wel eens straf gegeven, maar dat deed jou niet zoveel. Jij moet wel eens in de gang maar dan ga je zitten en daarna is alles weer goed.

Maar nu was je stout, je moest slapen en wilde niet en in plaats daarvan ging je je spullen in je kamer kapot maken. Ik was moe en daardoor deed ik iets wat ik normaal nooit doe, schreeuwen.

Daar stond jij, verdrietig en in de war. Ik ben weg gelopen omdat ik gewoon even moest afkoelen, en jij bent gaan slapen. 

Jij was het vergeten de volgende dag maar mama niet, mama zou nooit vergeten hoe jij daar stond en even niet meer wist wat hier nou gebeurde. Soms gebeurt het blijkbaar dus echt, dat die emmer overloopt.

Weet dat ik het niet deed uit haat, soms wordt mama het te veel maar het is nooit goed om het op jou af te reageren. Ik zou nog wel vaker boos op je moeten worden, het zou me nog wel eens vaker teveel worden en ik zou je vast nog wel een keer kwetsen, maar weet dat ik altijd van je hou. 

Soms weet mama het gewoon ook even niet meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je