Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • post

Lieve Uiltjes op Hydrofiele Doeken.

Hydrofiel luiers zijn zeker weten onmisbaar in iedere babyuitzet. Gelukkig wordt het assortiment hierin steeds uitgebreider, waar je vroeger was aangewezen op een simpel effen doekje. Zijn er nu diverse leuke hydrofiele luiers te krijgen in alle kleuren en vaak ook met prachtige prints erop.

Het Nederlandse merk Jollein komt dit seizoen met een uitgebreide nieuwe collectie. Heerlijk zachte hydrofiele luiers met printjes en in mooie heldere kleuren. Zo zijn er hele lieve met uilenprint te krijgen, maar ook schattig in grijs met Sterren. We hebben ze allemaal gekocht voor onze webshop Dreumes enZo en het bleek een succes, vooral de grote hydrofiele doeken met uiltjes erop in mint kleur en lichtblauw doen het heel goed. Heel fijn, deze zijn ook leuk voor jongetjes. En dit blijkt toch altijd lastiger te vinden te zijn dan iets moois voor meisjes. 

Zeer handig zijn de grote hydrofiele luiers. Met een afmeting van 115x115cm multifunctioneel te gebruiken, zo kun je er je kindje mee in bakeren, maar zijn ze ook heel handig om je kindje mee te beschermen tijdens het voeden in openbaar. Of handig over de wandelwagen tegen het felle zonnetje. Daarnaast kun je ze ook gebruiken als laken.  Hydrofiel katoen staat bekend om zijn zachtheid en hoog absorptie vermogen. Ze zijn lekker snel droog en nemen niet zoveel ruimte in. Handig verpakt in een 3-pack voor € 22,95

Wist je dat deze grote hydrofiele multidoeken zijn overgewaaid uit Amerika? Daar werden ze populair van het merk Aden en Anais (ook in Nederland te krijgen). Heel veel celebrities beschermden hun baby in het openbaar tegen de paparazzi met zo’n grote hydrofiele doek.

10 jaar geleden

ik gebruikte echt veel hydrofiele luierdoeken maar niet als luier. superhandig en wat leuk dat je het nog kan verleuken