{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve, mooie Wolfje

Afbeelding blog 'Lieve, mooie Wolfje'

Hallo kleintje, nog lekker warm bij mama in de buik. Vijftien weken alweer. Volgens het internet ben je nu ongeveer zo groot als een appel. Best gek eigenlijk. Elke week maken we buikfoto's van mama met een bord erbij met hoeveel weken ze zwanger is en hoe groot je dan bent. Soms schieten de foto's er een beetje bij in en cheaten we een klein beetje, maar dat hoeft niemand te weten toch? :p

Je hebt vast gemerkt dat mama zich niet goed voelde en ze erg verdrietig, boos en teleurgesteld was. Dat ze soms dingen zei die ze absoluut niet meende! Mama is depressief. En dat ligt zeker niet aan jou! Want je moet weten, lieve Wolfje, je bent zo enorm gewenst!
Mama heeft het nu gewoon even heel erg moeilijk. Het kostte mama heel erg veel moeite om uberhaupt zwanger van je te raken en dat maakte haar toen ook depressief. Ze was enorm blij toen ze erachter kwam dat ze zwanger was van je, maar na die weekjes op de roze wolk, begon ze er toch weer doorheen te zakken en werd de wolk steeds wat donkerder en zwaarder. Mama was ook veel ziek in het begin, ze heeft twee keer een erge blaasontsteking gehad met koorts en pijn en tussendoor ook een flinke griep. Ook werd ze telkens weer herinnerd aan de nare strijd die ze heeft gestreden voor jij in haar buik zat. En uiteindelijk nam de depressie haar weer in z'n armen en liet haar niet meer los.
De roze wolk was zwart en beladen. Mama vindt het erg moeilijk om zich aan je te hechten momenteel en ook dat valt haar enorm zwaar. Maar ze zal er alles aan doen om weer gelukkig te worden, om te vechten voor haarzelf, voor jou en voor je broer! Mama gaat vragen aan specialisten of ze haar kunnen helpen, haar kunnen helpen de wolk weer roze te kleuren en om zich los te maken van de depressie die haar nu in z'n macht heeft. Zodat ze jou net zoveel liefde kan geven als ze aan je grote gekke broer doet! Want dat verdien je dubbel en dwars wonderkindje van me.

Dikke kus van je mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je