{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve 'Frits'

Dit is het laatste kindje wat ik zal dragen. Dit is het laatste wondertje wat ik op de wereld mag gaan zetten.

Afbeelding blog 'Lieve 'Frits'' Achtergrond blur afbeelding

WELKOM DECEMBER | Zal jij deze maand geboren worden of blijf je nog eventjes veilig en warm bij mama in haar buik zitten?

Ondanks dat zwanger zijn niet mijn hobby is en ook nooit zal worden zal ik het enorm gaan missen. Dit is het laatste kindje wat ik zal dragen. Dit is het laatste wondertje wat ik op de wereld mag gaan zetten.
Het besef komt steeds dieper binnen waardoor ik soms een traan(tje) moet laten.
Nog eventjes is ze van mij helemaal alleen. Ik hoef haar nog niet te delen met haar papa, zus, geliefde familie en vrienden. Het is nu nog heel eventjes alleen zij en ik.

Lieve 'Frits',

Blijf alsjeblieft nog even veilig en warm bij mama zitten. Groei nog eventjes door.
Laat mij nog even van jou alleen genieten. Laat mij nog eventjes wennen aan het idee dat dit mijn laatste zwangerschap zal zijn.
Wij kijken uit naar je komst en je grootste vriendinnetje en tevens grote zus staat te popelen om jou te mogen ontmoeten, met jou te mogen spelen en samen met jou de wereld mag ontdekken.

Ik ben jou en je zus dankbaar dat ik jullie mama mocht worden, dankbaar om (nu al) zoveel liefde te mogen voelen.
Bedankt dat jullie papa en mij hebben uitgekozen om een mooi en liefdevol gezin te mogen vormen.
Wij, papa en ik, zullen onvoorwaardelijk van jullie houden, er voor jullie zijn, jullie steunen en jullie helpen waar nodig.

Weet dat je welkom bent lieverd.

Liefdevolle knuffel van jouw mama!

Deze blog sluit ik af met een lach en een traan. Een lach omdat ik niet kan wachten totdat ik jou in mijn armen mag hebben en een traan dat het besef er is dat het steeds dichterbij komt dat het zover is en jij niet meer warm en veilig in mijn buik zit én niet meer van mij alleen bent. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je