Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • #laatsteloodjes
  • #eenbriefjevanmij
  • #34wekenzwanger
  • #delaastezwangerschap

Lieve 'Frits'

Dit is het laatste kindje wat ik zal dragen. Dit is het laatste wondertje wat ik op de wereld mag gaan zetten.

WELKOM DECEMBER | Zal jij deze maand geboren worden of blijf je nog eventjes veilig en warm bij mama in haar buik zitten?

Ondanks dat zwanger zijn niet mijn hobby is en ook nooit zal worden zal ik het enorm gaan missen. Dit is het laatste kindje wat ik zal dragen. Dit is het laatste wondertje wat ik op de wereld mag gaan zetten. Het besef komt steeds dieper binnen waardoor ik soms een traan(tje) moet laten. Nog eventjes is ze van mij helemaal alleen. Ik hoef haar nog niet te delen met haar papa, zus, geliefde familie en vrienden. Het is nu nog heel eventjes alleen zij en ik.

Lieve 'Frits',Blijf alsjeblieft nog even veilig en warm bij mama zitten. Groei nog eventjes door. Laat mij nog even van jou alleen genieten. Laat mij nog eventjes wennen aan het idee dat dit mijn laatste zwangerschap zal zijn.Wij kijken uit naar je komst en je grootste vriendinnetje en tevens grote zus staat te popelen om jou te mogen ontmoeten, met jou te mogen spelen en samen met jou de wereld mag ontdekken.

Ik ben jou en je zus dankbaar dat ik jullie mama mocht worden, dankbaar om (nu al) zoveel liefde te mogen voelen. Bedankt dat jullie papa en mij hebben uitgekozen om een mooi en liefdevol gezin te mogen vormen. Wij, papa en ik, zullen onvoorwaardelijk van jullie houden, er voor jullie zijn, jullie steunen en jullie helpen waar nodig.

Weet dat je welkom bent lieverd.

Liefdevolle knuffel van jouw mama!

Deze blog sluit ik af met een lach en een traan. Een lach omdat ik niet kan wachten totdat ik jou in mijn armen mag hebben en een traan dat het besef er is dat het steeds dichterbij komt dat het zover is en jij niet meer warm en veilig in mijn buik zit én niet meer van mij alleen bent. 

2 jaar geleden

Wauw wat een mooi opgeschreven leugen dit, niemand gelooft dat pcos verhaaltje van je mag ik hopen, wel lullig voor de echte moeders die ermee te maken hebbe. Maarja alles voor de aandacht tegenwoordig

3 jaar geleden

Papa lief maakt in de toekomst gewoon nog meer kinderen? 👶 vreemdganger

3 jaar geleden

Zo herkenbaar💕