{{ message.message }}
{{ button.text }}

lieve bijna pake...

de klanken die jij maakt zullen bij mij blijven

Afbeelding blog 'lieve bijna pake...'

Lieve pappa


Jou muziek is wat ik hoor, de klanken die jij maakt zullen bij mij blijven, elk woord en iedere letter zal ik nog horen, enkel en alleen de noten van jou muziek zullen mij vormen tot wie ik ben en altijd zal blijven.

De muziek die jij geschreven heb is de muziek die ik graag wil horen, de woorden en klanken. Soms een enorm orkest en soms enkel en alleen de stilte. Jij heb mij geleerd te luisteren na mijn eigen klanken, te laten horen wat ik in mij heb en alleen jij weet hoe dat klinkt, jij weet hoe de noten gespeeld worden en hoe bitterzoet een symfonie kan klinken. Jij bent begonnen met de noten, verder gegaan met de klanken en woorden. Ik zal jou muziek verder met mij mee dragen en nooit meer los laten. Zacht maar duidelijk hoorbaar draait jou plaat met mij mee.

Jij bent mijn dj, mijn orkest, mijn bitterzoete symfonie

--------------------------------------------------------------------------------------

Op 16-06-2017 is onze lieve pappa, schoonvader en (bijna) pake overleden

een tijdje geleden vertelde ik over mijn vader die vreselijk ziek was, en dat hij de geboorte van onze kleine niet zal mee maken. na een geweldig mooie week met elkaar als familie is mijn vader rustig overleden. vorige week vrijdag kreeg hij een Morfine en Dormicum pomp en was eindelijk de enorme pijn die hij had weg. Ik heb hem de naam van onze kleine verteld en hij vond het ontzettend mooi. het was verdrietig en enorm mooi om samen te kunnen praten en over het afscheid kunnen hebben.

mijn vriend moest goed op ons passen en hoe het ook ooit zal gaan lopen papa hoopt dat hij er altijd zal zijn. Ook is er tegen mij zegt dat ik goed op mijn vriend moet passen. en vooral moest gaan genieten van de kleine baby. en ondanks dat er veel verdriet is is er ook veel rust en begrip. mijn vader is gestorven maar hij zal altijd dicht bij ons blijven.

put het leven uit voor het leven jou uitput.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je