Snap
  • Zwanger
  • liefde
  • donor
  • verhaal
  • complex

Liefde is toch onvoorwaardelijk?

Een complex verhaal
5 jaar geleden

Wat fijn dat het op deze manier wel is gelukt! Ik denk zelf dat ik er open over zal zijn. Het is toch enorm bijzonder dat jullie door hulp van een ander wél zwanger kunnen zijn. Ik denk dat ik het mijn kleine wel zal vertellen. Niet nodig toch om een geheim te maken van zo iets moois?

5 jaar geleden

ik kan je uit ervaring (zelf kind van een "onbekende") dat je echt niet minder mama wordt. mijn papa is nog steeds mijn papa de ander (inmiddels wel bekend)zal die rol nooit krijgen. omdat jij degene bent die knuffelt, troost en al die andere emotie's met dit kindje zal delen. ik ben wel van mening dat je dit je kindje niet kan verzwijgen. gewoon omdat dit een heel belangrijk deel van haar leven is, als jullie dit niet hadden gedaan bestond ze namelijk niet. heel veel succes en geniet van het mooie wonder waar jullie met z'n 3tjes achter staan.

5 jaar geleden

Dit verhaal brengt tranen in mijn ogen. Heel veel plezier en liefde met jullie kind straks. (Nu nog een excuus dat tranen door hormonen komen en niet omdat ik gewoon een emotionele doos ben)

5 jaar geleden

Wauw wat een bijzonder vehaal! Zou je graag volgen hier!