{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuk nieuwtje!!

Vanaf volgende week ben ik de nieuwe columniste in Flair en schrijf ik over mijn kinderwens.

Afbeelding blog 'Leuk nieuwtje!!'

Lieve volgers op Mamaplaats,

Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar vele blogs geschreven op mamaplaats.nl. Ik wil jullie bedanken voor het meeleven en de lieve reacties. Ik heb de kans gekregen om te schrijven voor Flair, dus mocht je me willen volgen, dan kan dat vanaf volgende week in Flair. Met deze kans wil ik het onderwerp vruchtbaarheidsproblemen nog beter bespreekbaar maken. Mocht je zelf ergens tegenaan lopen in jouw vruchtbaarheidstraject, laat het me weten. Wellicht dat ik het meeneem in een van de columns die ik zal schrijven.

Ik ben niet goed in afscheid nemen. Daarom vind ik het leuk om betrokken te blijven bij Mamaplaats en zal jullie blogs blijven volgen. Ook ga ik op zoek naar een modus waarbij ik ook af en toe hier een blog zal schrijven. Dit zal iets algemener zijn of over andere vrouwen gaan die hun strijd leveren, waar ik mijn bewondering over zal uitspreken.

Verder kunnen jullie me ook blijven volgen op facebook.com/paaseitjes.

Ik wens jullie kilo's geluk toe met zwanger worden, zwanger blijven, bevallen en het moederschap. Maar ook met alle andere dingen die het leven zo mooi maken.

Blijf het leven vieren, met elkaar, elke dag, wat er ook gebeurt.

Veel liefs,

Anne

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je