Snap
  • Zwanger

Let's talk about s*x baby...

En ook mijn vriend leek er zin in te hebben. Maar daar begin ik nu toch wel aan te twijfelen. (Twijfelkont die ik ben...).

Op 4 april heb ik dan eindelijk van het ziekenhuis mogen stoppen met mijn pil. En ook mijn vriend leek er zin in te hebben. Maar daar begin ik nu toch wel aan te twijfelen. Ik moet veel moeite doen hem 'in the mood' te krijgen en af en toe krijg ik zelfs het idee dat het voor hem niet zo hoeft. 

Ik moet even vooraan beginnen. Al minstens anderhalf jaar loop ik tegen het feit aan dat mijn libido torenhoog is en die van mijn vriend lager (laag is misschien ietwat overdreven.. maar zo voelt het voor mij wel soms). Ik mag van geluk spreken als we twee keer in de week gemeenschap hebben. En dan mag ik al helemaal in mijn handen klappen als hij er zelf mee komt en ik niet in mijn meest sexy ondergoed voor hem moet rondparaderen. Op zich was dit nooit een probleem, ik heb mij er bij neergelegd en vind op andere manieren wel mijn behoeftes. Maar helaas is het dus zo dat ik het liefste elke dag even geniet van mijn allerliefste. Maar goed, ik accepteer het feit dat ook mijn mannetje af en toe geen zin heeft of te moe is. Maar dat begint me nu, aangezien ik zo graag een kindje wil, langzaam te irriteren. 

Sinds ik gestopt ben met de pil lijkt het wel alsof hij het als een vervelende klus ziet. En als hij dan wel zelf begint is het alleen voor hem en is hij egoïstisch. Soms hebben we gewoon twee weken geen seks en als ik dit dan aankaart is zijn reactie: "dat kan echt niet, we hebben pas nog seks gehad...?!". Ik hou alles bij via een app, dus helaas weet ik zeker dat we dan twee weken niks gedaan hebben. Ik moet er wel even bij vermelden dat hij zijn weekenden niet altijd op za-zo heeft maar merendeels door de week heen. En dan kijkt hij nog wel eens filmpjes. Waarom dat dan wel kan en gemeenschap niet is mij nog steeds een raadsel (is altijd al zo geweest). 

Al vaker heb ik hem hierop aangesproken en vooral duidelijk gemaakt dat ik gewoon een passende oplossing wil hebben voor ons beiden. En ik merk dat hij zijn best doet, maar ik ben gewoon teleurgesteld dat het hierdoor erg lang kan gaan duren voor ik een druifje in mijn buik heb zitten. 

Laat me wel duidelijk zijn: ik hou meer van mijn vriend dan van mezelf en hij houdt ook van mij. Maar af en toe heb ik het idee dat dit niet zo is en dat hij zich niet meer tot mij aangetrokken voelt. Vandaag hebben we 4 en een half jaar en we hebben een heerlijke vakantie achter de rug. Maar op het gebied van seksualiteit liggen we gewoon zo ver uit elkaar. 

En misschien zeur ik gewoon een beetje erg, maar op deze manier word ik never nooit zwanger. En ik begin het idee te krijgen dat dit ook een beetje zijn bedoeling is. Heb hem al gevraagd of hij misschien bang is of toch liever nog niet aan dit avontuur beginnen wilt, maar dan zegt hij dat dit niet zo is. 

Dus... maar doorgaan en hopen dat naast al het andere geweldige wat mijn vriend voor me doet en over heeft, ook dit weer een keer aantrekt.

 

7 jaar geleden

O colourless ik dacht dat je geitje was haha maar als nog snap ik jou gevoel ook Het is niet makkelijk zo iets van je af te zetten.. Het is dat ik nu nog 2 maanden moet wachten voordat ik weer zwanger mag worden Maar voorheen was ik er ook veel mee bezig En ik moet zeggen dat ik nu het even niet mag na alle verdriet en pijn ook weer kan genieten van mijn man en van de tijd die we saampjes door brengen

7 jaar geleden

Snap ik hoor colourless 93 De mensen zullen het allemaal goed bedoelen En jij ook zeker dat weet ik. Maar vooral bij mij heerst er een beetje frustratie ( niet naar jou hoor) Maar ik bespreek het niet eens meer in mijn omgeving omdat die dus tegen mij gaan zeggen dat we maar eens moeten stoppen.. Wie zijn hun om dat te bepalen. !!? Helaas klap ik altijd dicht en zeg ik nou dat hadden we al besloten hoor.. Maar zodra ik weer zwanger mag raken dan gaan we er gelijk weer voor..

7 jaar geleden

Ik ben het met je eens, altijd krijg ik het advies het los te laten, maar dat gaat niet een twee drie. En ik heb genoeg mensen in mijn omgeving die zichzelf nog gekker maakte dan ik dat doe en die werden ook zwanger. Maar goed, voor sommige vrouwen helpt het, dus ik neem de adviezen mee. Het is goed bedoeld :)!

7 jaar geleden

Sorry, ik heb helemaal geen mail gehad van jou reactie! Het fysiek contact is niet overdreven veel eigenlijk. Maar ik kan dit zeker eens proberen! Dankjewel voor je reactie :)!