{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leren loslaten dat je niet hoeft los te laten #14

Wanneer je het niet lukt om het los te laten en je je te druk maakt om het te moeten loslaten, is het tijd om het loslaten los te gaan laten

Afbeelding blog 'Leren loslaten dat je niet hoeft los te laten #14'

Zoals jullie al vaker in mn blog hebben kunnen lezen vind ik het erg lastig om het loslaten van een kindje krijgen en alles wat daarbij komt .
Aangezien je er als vrouwenstel zo bewust mee bezig bent en niet kunt zeggen oke we stoppen met de anticonceptie en zien wel waar het schip strand.
De afgelopen week kon ik het moeilijker loslaten dan de 1e wachtweek, en ik snap gewoon niet waarom.
Maar de gedachten dat het los laten absoluut niet wilde lukken maakte mij heel onrustig, dus ik besloot te googelen hoe dat het makkelijkste te doen was.
Ik vond hier geen duidelijke antwoorden maar kwam neer op een forum was het geloof ik waarop stond dat er meer mensen zoals mij waren die het heel lastig vonden en anderen die zeiden dat je het helemaal niet hoeft los te laten en het alleen maar frustrerend is wanneer het loslaten niet lukt en je daarop gefocust blijft.

Ook stond er een gekke uitspraak zoals ik heb zelfs een keer gehoord als je er te veel mee bezig bent dat het sperma dan de verkeerde kant op zwemt, nou lijkt mij dit heel erg sterk maar dat het tegenwerken van loslaten lastiger word omdat je te veel gefocust bent erop, daar kon ik mij wel in vinden.
Nadat ik dit had gelezen, had ik veel meer rust en kon ik wanneer ik er weer even aandacht en ermee zat gewoon loslaten dat het niet belangrijk is en ik mij gewoon zo mag voelen.

Dit gaf mij zoveel meer rust, we zijn laatst net voordat we mochten voor het testen zijn we naar het vuurwerkfestival geweest in Scheveningen met mn schoonzus en onze kleine.
Wat was dat een heerlijke dag zeg, het begon met bakken uit de lucht op de heen weg tot we daar aankwamen en de hemel opklaarde en het zonnetje doorkwam.

Toen we aankwamen hebben we een leuke strandtent opgezocht en daar een drankje gedaan, de kleine keek zijn ogen uit wat was dat mooi om te zien.
Daarna hebben we lekker over de boulevard gestruind en zijn daarna heerlijk gaan eten.
We hebben gegeten bij hetzelfde tentje als een paar maand geleden, en daar eigenlijk vanaf een uurtje of 5 s'middags tot een uurtje of 1 s'nachts gezeten.
Waarbij de kleine heerlijk tussendoor heeft geslapen bij ons, in zn' buggy en heerlijk op de lounge bank met een dekentje wat een luxe leventje.
Tussendoor heerlijk genoten van het vuurwerk en de hele stress om baby nummer 2 heerlijk kunnen vergeten.
De kleine zag deze dag voor het eerst vuurwerk want met oud en nieuwe wilde hij toch echt niet wakker worden.
En wat genoot hij, hij gierde het uit en zei de hele tijd al wijzend met z'n vingertje die die die, zo schattig.
Toen het was afgelopen en iedereen een beetje naar huis ging zijn wij ook maar rustig naar de garage gelopen.
Eenmaal daar aangekomen was het natuurlijk super druk maar we konden er zo langs want we hadden uitgerekend op de heenweg dat het 20 cent zou schelen met een dagkaart om het achteraf te betalen dus hebben we een dagkaart gekocht en konden we de meters lange rij gelukkig voorbij lopen naar de auto.
We stonden mooi dicht bij de ingang dus waren zo bij de auto, maar ja en dan, haha er waren zoveel auto's niet normaal en al die mensen wilde natuurlijk ook naar huis.
We hebben ongeveer een 20 minuten denk ik vast gestaan in de garage, en daarna nog zo'n 40 min voor we eindelijke den haag uit waren.
We waren helemaal kapot maar wauw wat hebben wij genoten zeg.
En jeetje wat was ik moe toen we thuis kwamen om een uurtje of 3, de kleine was in slaap gevallen in de auto dus die hebben we lekker in bedje gelegd, en mn schoonzus ging ook naar huis ze zou berichten wanneer ze thuis was.

Blijkbaar was ik zo moe, mn vrouw vertelde de volgende ochtend dat ik gelijk in slaap was gevallen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je