Snap
  • Zwanger

Lekker op vakantie en bijna de 20 weken echo

Onze laatste vakantie met z'n tweeën, ok we zijn al met zijn drieën :-) en bijna 20 weken echo..

Tijdens de vakantie al heerlijk kunnen nadenken hoe we het kamertje van onze kleine boy gaan inrichten. Gelukkig hebben we hier soms WiFi zodat we inspiratie kunnen opdoen op Pinterest en websites. Super leuk om dit te doen tijdens het zonnen en ’s avonds wanneer we aan een drankje zitten op het terras.

Ook heb ik eens de “symptonen”(bakerpraatjes) opgezocht wat bij een jongen van toepassing zou zijn, een groot aantal mag ik afvinken hihi:

  • Eigen haar glanzender en voller, jongen                   √
  • Moedervlekken op buik, jongen                                 √
  • Mooie gave huid, jongen                                            √
  • Haartjes op de buik, jongen                                        √
  • Uren voor de spiegel staan, jongen                            √
  • Buik groeide de eerste maanden erg snel, jongen     √
  • Taille nog zichtbaar, jongen                                        √
  • Schopt de kleine aap naar rechts, vaak een jongen   √

En er zijn er nog veeeel meeer te vinden op internet. Of het allemaal waar is of toeval....in mijn geval kloppen er een hoop J

Verder is het hier in Turkije nog heerlijk, wil je daar meer over weten kijk eens op mijn blog, zie link in mijn profiel J

Maandagavond vliegen we weer naar huis wat ik ook wel weer erg lekker vind. Die week hebben we ook meteen de 20 weken echo, die is super spannnend. Een jongen is natuurlijk erg leuk, maar gezondheid nog belangrijker. Ik weet ook dat het geen garantie is dat alles goed is, maar een aantal dingen kunnen weer uitgesloten worden. Dus fingers crossed en volgende week maak ik weer een update.

Fijne dag alllemaal! Liefs vanuit Turkije

-XxX-

9 jaar geleden

Grappig, die kan ik ook stuk voor stuk afvinken! Geniet nog maar lekker in Turkije, hier is het weer om te janken, tenzij je van regen houdt.. hihi. En vast succes en veel plezier tijdens de 20 weken echo!

9 jaar geleden

Ja haha ik geloof daar nooit zo in maar wel heel grappig om te zien dat er een hoop zijn welke toch blijken te kloppen of gewoon heel erg toeval zijn :) Dank je wel!

9 jaar geleden

Ja het is hier echt heerlijk! Nog even een paar dagen genieten :)

9 jaar geleden

Hahaha wat grappig dat een hoop van die verhaaltjes kloppen. Leuk dat jullie zo genieten op vakantie. Ik vind inderdaad ook dat de gezondheid van de baby het belangrijkst is. Veel plezier en succes bij de 20 weken echo.